Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucien Favre, cuvinte la superlativ despre Rareş Ilie după primul assist la Nice: "A fost decisiv, sunt bucuros! E foarte bine"

Lucien Favre, cuvinte la superlativ despre Rareş Ilie după primul assist la Nice: "A fost decisiv, sunt bucuros! E foarte bine"

Stranieri

Comentarii

Lucien Favre (64 de ani), antrenorul lui Nice, a vorbit la superlativ despre Rareş Ilie (19 ani), care a reuşit o pasă decisivă în meciul care a deschis sezonul formaţia de pe Coasta de Azur. OGC Nice - Torino s-a terminat 1-0, după ce Stengs a deschis scorul din pasa lui Rareş Ilie.

Nice a plătit cinci milioane de euro pentru transferul lui Rareş Ilie, iar Lucien Favre e foarte mulţumit de evoluţiile sale de până acum. Fostul fotbalist al Rapidului şi-a trecut deja în cont un assist în tricoul lui Nice.

Lucien Favre, cuvinte la superlativ despre Rareş Ilie după primul assist la Nice: "A fost decisiv, sunt bucuros! E foarte bine"

Nice a jucat un amical de prezentare a lotului şi de deschidere a sezonului cu Torino, iar Rareş Ilie a reuşit o pasă de gol. Pasa de gol la reuşita care a decis meciul, a lui Calvin Stengs. Românu l-a servit excelent în careu pe Steng şi acesta a finalizat simplu, cu latul.

La finalul partidei, Lucien Favre a vorbit pentru site-ul oficial al lui Nice şi a rostit cuvinte la superlativ despre Rareş Ilie.

”La pauză, le-am spus jucătorilor că am pierdut multe mingi uşoare. Le-am spus să-şi ia mai mult timp în posesie, să-şi pregătească acţiunile. În repriza a doua, mingea a circulat mult mai bine.

Jucătorii care au intrat pe parcurs au făcut diferenţa, e un lucru foarte important. Am muncit mult pentru această victorie. Faţă de precedentele meciuri amicale, cu Benfica, cu Roma, am reuşit să corectăm anumite aspecte din joc.

Am văzut multe lucruri pozitive în repriza a doua. Am driblat, am verticalizat şi ne-am creat trei-patru ocazii foarte bune. Toată lumea e fericită că am câştigat. Începe campionatul, vor fi multe meciuri, cinci meciuri în luna august.

Este greu să spun acum cine va juca duminică (n.r. – pe 7 august, în meciul cu Toulouse, în prima etapă din Ligue 1). Avem jucători buni pe toate poziţiile. Sunt mulţumit de mulţi jucători după meciul de azi.

Rareş (n.r.- Ilie) a intrat foarte bine, a driblat, un-doi, apoi i-a dat pasă de gol lui Stengs. E foarte bine! Sunt bucuros. Avem un nou recrut, Rareş, care a intrat şi a fost decisiv. Iată că avem un jucător care poate să îmbunătăţească echipa. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, dar nu este uşor să găseşti jucători buni!”, a declarat Lucien Favre, într-un interviu acordat pentru OGC Nice TV.

Afla mai multe despre: lucien favrenicerares ilie 

viewscnt
Articole similare