Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase s-a răzgândit în ultimul moment şi nu mai pleacă în China! În ce campionat se transferă. Gigi Becali, despre cum a acceptat | BREAKING NEWS

Florin Tănase s-a răzgândit în ultimul moment şi nu mai pleacă în China! În ce campionat se transferă. Gigi Becali, despre cum a acceptat | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase (27 de ani), a schimbat destinaţia în ultimul moment. Tricolorul se transferă în Emiratele Arabe Unite, la Al-Jazira, deşi plecarea în China părea bătută în cuie.

Florin Tănase s-a transferat la Al-Jazira. De ce a refuzat Shanghai Port 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a primit cel puţin trei milioane de euro pentru Florin Tănase şi a investit o parte din sumă pentru a-i transfera pe Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, pentru câteva sute de mii de euro, şi pe David Miculescu, de la UTA, pentru 1.7 milioane de euro. 

Florin Tănase a de ales între două oferte tentante din punct de vedere financiar, în ultimele săptămâni. După ce chinezii de la Shanghai Port i-au oferit un salariu de 1 milion de euro, Al-Jazira, club din Abu Dhabi, a plusat la salariul jucătorului, deşi FCSB va încasa o sumă mai mică decât dacă ar fi plecat în China. 

De altfel, Orange Sport a anunţat, duminică, faptul că Florin Tănase se va hotărî, luni, în ce campionat se va transfera. După ce a cântărit cu atenţie între a pleca în Emiratele Arabe Unite şi China, golgheterul ultimelor două sezoane l-a anunţat pe Gigi Becali că s-a răzgândit şi că a ales Al-Jazira. 

"Tănase pleacă la Al-Jazira. Ei, chinezii, dădeau mai mult după, dar eu voiam să-l dau în China. Tănase... Am zis bine. Chinezii dădeau 1 milion de euro şi ăştia îi dau 1.8 milioane salariu. E diferenţă mare. Luam mai mulţi bani eu din China, dar am zis că nu are rost", a declarat Gigi Becali.  

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că Florin Tănase a avut câteva aspecte la care s-a gândit, înainte de a accepta oferta de la Shanghai Port. 

"E puţin euforic, îţi dai seama, a vorbit mult cu Stanciu. I-a vorbit de la superlativ şi de echipă şi în general de situaţia de acolo. Şi de viitorul coleg de echipă, Oscar. E şi el puţin preocupat pentru că probabil va pleca singur. E distanţă mare, are copil mic, căţel. Tănase oricum e un altfel de fotbalist”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin tanase al jaziratransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare