Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Transferul lui Florin Tănase în China nu e sigur. Decizia de ultim moment luată de fotbalistul FCSB | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Transferul lui Florin Tănase în China nu e sigur. Decizia de ultim moment luată de fotbalistul FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB, Florin Tănase (27 de ani), îşi permite luxul de a alege dintre două oferte bune din punct de vedere financiar, în această perioadă. Sursele Orange Sport susţin că sunt ore decisive în privinţa deciziei pe care o va lua tricolorul.

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase de la FCSB. China sau Emiratele Arabe Unite?

FCSB şi Florin Tănase aşteaptă transferul oficial al atacantului, care a fost golgheterul echipei şi al campionatului în ultimele două sezoane. Mulţumit de plecarea fostului căpitan este şi finanţatorul Gigi Becali, care primeşte cel puţin trei milioane de euro, clauza fotbalistului, şi scapă de cel mai mare salariu din lot. 

Florin Tănase nu a jucat în victoria cu Saburtalo, scor 4-2, pentru a fi protejat, şi a fost în vestiar, unde şi-a anunţat colegii că părăseşte echipa. 

Din informaţiile Orange Sport, transferul în China nu e sigur. Deşi FCSB şi Shanghai Port s-au înţeles şi asiaticii doar aşteaptă să plătească pentru clauza de reziliere, decizia finală este la Florin Tănase. 

Jucătorul va oferi răspunsul final, care îi va influenţa viitorul, în următoarele ore. Luni este ziua decisivă, când jucătorul va alege în ce campionat pleacă. 

Sursele Orange Sport susţin că Florin Tănase analizează cu atenţie şi ultima ofertă sosită din Emiratele Arabe Unite, dinspre Al-Jazira, club din Abu Dhabi. 

Se pare că oferta şi intenţia arabilor sunt serioase, motive puternice pentru care Florin Tănase încă nu şi-a dat acceptul pentru a pleca în China, pentru moment. 

Însă, situaţia celui mai important fotbalist de la FCSB se va lămuri la începutul săptămânii, când va oferi răspunsul oficial şi va alege dintre Shanghai Port şi Al-Jazira. 

Ce susţinea presa din Golf despre transferul lui Florin Tănase la Al-Jazira

Sâmbătă, publicaţia Albayan.ae scria că Al-Jazira a făcut o ofertă oficială pentru fotbalistul de la FCSB. Mai mult, conducătorii echipei arabe s-au arătat încrezători că-l vor convinge pe Florin Tănase să fie primul transfer al clubului în această perioadă de mercato. 

Pentru Orange Sport, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, anunţa că Florin Tănase cântăreşte cu atenţie decizia de a pleca în China. 

"E puţin euforic, îţi dai seama, a vorbit mult cu Stanciu. I-a vorbit de la superlativ şi de echipă şi în general de situaţia de acolo. Şi de viitorul coleg de echipă, Oscar. E şi el puţin preocupat pentru că probabil va pleca singur. E distanţă mare, are copil mic, căţel. Tănase oricum e un altfel de fotbalist”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbflorin tanase transferflorin tanase chinaflorin tanase emiratele arabe uniteflorin tanase shanghai portflorin tanase al jazira 

viewscnt
Articole similare