Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase nu pleacă deocamdată în China! Motivul pentru care este ”blocat” în România | EXCLUSIV

Florin Tănase nu pleacă deocamdată în China! Motivul pentru care este ”blocat” în România | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi Shanghai Port au ajuns la un acord pentru transferul lui Florin Tănase, întrucât chinezii şi-au asumat să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro a căpitanului roş-albastru. Însă, acesta nu va putea pleca deocamdată la noua echipă.

După zeci de zvonuri şi posibile destinaţii apărute în spaţiul public, Florin Tănase şi-a găsit într-un final o nouă echipă: românul urmează să semneze cu Shanghai Port.

Trei milioane de euro, adică echivalentul clauzei de reziliere, este suma de transfer care va fi plătită pentru căpitanul roş-albastru, iar acesta va încasa un milion de euro pe an.

În cei şase ani petrecuţi la Bucureşti, Florin Tănase a reuşit să devină golgheterul all-time al echipei, cu 83 de reuşite, şi se află pe locul al patrulea în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariţii, cu 227, doar în urma lui Adi Popa (230), Cristi Tănase (230) şi Bănel Nicoliţă (263).

Dacă ar mai fi rămas un sezon, Tănase ar fi putut doborî recordul lui Bănel Nicoliţă, însă acesta a ales să facă acum pasul în China, întrucât va împlini 28 de ani în decembrie şi există posibilitatea să nu i se mai ivească o astfel de oportunitate.

Motivul pentru care Florin Tănase este ”blocat” în România

Totuşi, deocamdată, Tănase nu poate pleca din România. Sursele Orange Sport au dezvăluit că fotbalistul va trebui să aştepte în jur de 10 zile pentru a primi viza pentru China, dar acesta nu va mai îmbrăca oricum tricoul FCSB-ului.

Una dintre condiţiile impuse de cei de la Shanghai Port este ca Tănase să nu mai evolueze în vreun meci până la finalizarea transferului, întrucât nu doresc să rişte o accidentare.

Aşadar, deocamdată, internaţionalul român este ”blocat” în Bucureşti, neputând nici să evolueze pentru FCSB, nici să facă pasul la noua sa echipă.

Florin Tănase va deveni doar al doilea jucător român care evoluează în prezent în campionatul chinez, după Nicuşor Stanciu, care este lider în clasament alături de Wuhan Three Towns.

Shanghai Port, echipă al cărui căpitan este Oscar, fostul star al lui Chelsea, ocupă în prezent poziţia a şasea în prima ligă chineză.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare