Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Sepsi a izbucnit după scandările împotriva Ungariei ale fanilor de la Petrolul: "Încep să devină plictisitoare, penibile"

Un fotbalist de la Sepsi a izbucnit după scandările împotriva Ungariei ale fanilor de la Petrolul: "Încep să devină plictisitoare, penibile"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Portarul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Roland Niczuly, a vorbit despre remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, şi s-a arătat deranjat de scandările de pe stadionul "Ilie Oană".

Roland Niczuly, după Petrolul - Sepsi 1-1: "Ne-am obişnuit cu aceste scandări"

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Sepsi, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care oaspeţii au ratat un penalti, prin Cosmin Matei. Gabi Tamaş şi Alexandru Tudorie au marcat golurile partidei. 

"Evident că nu suntem mulţumiţi cu acest punct, am venit pentru cele trei puncte. La cum s-a desfăşurat meciul cred că meritam cele trei puncte, am avut şi un penalty ratat şi multe alte ocazii. În careul de 16 metri era mocirilă, nu era teren de fotbal. 

Trebuie să ne adunăm forţele (n.r. - pentru următorul meci din Conference League), ne aşteaptă o partidă foarte dificilă cu Djurgårdens, locul 1 în Suedia. Sperăm să facem o partidă bună şi să reuşim să câştigăm acasă", a declarat Roland Niczuly.

Pe durata partidei, în interiorul stadionului s-au auzit scandări împotriva Ungariei, în condiţiile în care pe teren s-a aflat Sepsi, echipă care a primit bani folosiţi în infrastructura clubului dinspre guvernul de la Budapesta. 

Roland Niczuly a vorbit despre o petardă aruncată în propriul careu, dar şi despre scandările din timpul partidei de la Ploieşti. 

"Nu am fost lovit, a fost o petardă fix când mă duceam înapoi, voiam să îmi iau locul în poartă şi a explodat acea petardă. Suntem obişnuiţi cu fanii Petrolului că se comportă în acest fel. 

Ne-am obişnuit cu aceste scandări, deja încep să devină plictisitoare. Nici nu le băgăm în seamă. Eu zâmbesc când aud aceste scandări. Au devenit penibile", a mai spus Roland Niczuly.

Roland Niczuly, pregătit să dea curs unei invitaţii dinspre Ungaria

În trecut, portarul român născut la Târgu Secuiesc a recunoscut că ar accepta o convocare dinspre Ungaria, dacă dinspre naţionala României nu va primi niciun semn. 

"Nu ştiu dacă ar surprinde o convocare la naţionala Ungariei. Prima opţiune e România, dar, dacă va veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza pentru că e o onoare din partea fiecărui jucător să joace la naţională, îţi ridică cota, iar dacă nu sunt dorit în ţară, voi merge în altă parte, dacă va veni un semn.

E problema lor, selecţionerul răspunde de ceea ce se întâmplă la echipa naţională şi trebuie să respectăm. Eu mă simt pregătit, decizia nu e în mâna mea", spunea Roland Niczuly.

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1, în Superligă

Afla mai multe despre: roland niczulypetrolul sepsi 

viewscnt
Articole similare