Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost atacant român cu aproape 200 de meciuri în Ligue 1 îl învaţă meserie pe Rareş Ilie: "Normal că vorbim. I-am spus ce trebuie să facă" | EXCLUSIV

Un fost atacant român cu aproape 200 de meciuri în Ligue 1 îl învaţă meserie pe Rareş Ilie: "Normal că vorbim. I-am spus ce trebuie să facă" | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Fostul atacant important al României, Daniel Niculae, actualul preşedinte al Rapidului, a recunoscut că a ţinut legătura cu Rareş Ilie, proaspăt transferat în Ligue 1 la Nice.

Daniel Niculae, după transferul lui Rareş Ilie la Nice

Rapid Bucureşti a încasat aproximativ cinci milioane de euro pentru transferul lui Rareş Ilie la Nice. Fotbalistul român s-a făcut remarcat în ultimul meci al echipei contra lui Torino. Rareş Ilie a oferit o pasă decisivă în partida cu italienii. 

Plecat cu tatăl său la noul club, Rareş Ilie păstrează legătura şi cu fosul său club. Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a discutat cu tânărul internaţional român. 

Cu 178 de meciuri şi 29 de goluri în Ligue 1, majoritatea pentru Auxerre, Daniel Niculae i-a oferit câteva sfaturi din experienţa sa din fotbalul francez. 

"Normal (n.r. - că au vorbit). Îi transmit anumite sfaturi, cum să se impună, i-am povestit despre fotbalul din Franţa, ce trebuie să facă să se adapteze cât mai repede, să se ridice la cel mai înalt nivel. 

Ilie este un jucător căruia îi plac duelurile şi ăsta e un mare avantaj, mai rar vezi mingicari cărora să le placă şi duelurile fizice, iar Rareş este unul dintre ei", a declarat Daniel Niculae pentru Orange Sport. 

  • Nancy, Monaco şi Auxerre sunt echipele pentru care a jucat Daniel Niculae în Franţa. 

Deşi au existat informaţii că Rareş Ilie poate fi împrumutat de Nice în primul sezon, Daniel Niculae aşteaptă să-l vadă şi de la faţa locului pe atacantul român. 

"Nu ştiu, sper să rămână, să se impună, antrenorul are mare încredere în el. Sper să ne invite şi pe noi la meciuri până nu se termină vara, să mai prindem câteva ore de bronz (n.r. - râde).

Imaginea lui Rareş va aduce prestigiu atât Rapidului, cât şi fotbalului românesc", a mai spus fostul atacant, Daniel Niculae. 

Afla mai multe despre: rares ilie nicedaniel niculae 

viewscnt
Articole similare