Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a pus la punct pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns din nou: "Nu te obligă" | EXCLUSIV

Basarab Panduru l-a pus la punct pe Dan Petrescu după ce antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns din nou: "Nu te obligă" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Recent, Dan Petrescu a transmis că speră să nu ajungă să aibă aceeaşi problemă medicală cu cea a lui Nelu Varga. Basarab Panduru a reacţionat, după ultima plângere a antrenorului.

Basarab Panduru, despre Dan Petrescu

După victoria cu CS Mioveni, scor 4-2, Dan Petrescu a atras atenţia asupra volumului de muncă din Gruia şi a susţinut trăieşte sub presiune pe banca tehnică a campioanei României, mai ales din cauza criticilor, deşi munceşte de dimineaţa până seara. 

Basarab Panduru a comentat declaraţia "Bursucului". 

"Am auzit tot în anii ăştia. Nu cred că e corect ce spune Petrescu. A fost apreciat de fiecare dată, de fiecare dată când s-a vorbit despre echipa naţională a fost acolo pus moţ, primul sau al doilea, dar nu a existat ca fotbal. Nu ştiu ce, toată lumea a spus că putem face treabă cu fotbalul ăsta. 

Eu nu văd ce zice el, că toată lumea îl critică şi că stai de dimineaţă până seară. Da, poţi să stai sau nu poţi, îţi alegi ce vrei să faci, că tot aud asta. Dacă vrei să faci, faci. Dacă nu vrei să bagi bani, nu bagi, e alegerea ta, nu te obligă nimeni să bagi bani şi nu te obligă nimeni să stai de dimineaţă până seara", a declarat expertul Orange Sport. 

Dan Petrescu: "Sper să nu păţesc precum patronul"

”La CFR e linişte? Dacă vine un antrenor aici şi are linişte, mă las de antrenorat. Nu o să fie niciodată cineva liniştit aici. E presiune non-stop! Am câştigat 100 de meciuri acasă din 112 şi tot nu e bine dacă nu batem un meci. Sunt antrenor prost, sunt criticat… asta e în România, ăsta e fotbalul. E presiune, m-am obişnuit cu ea. Ce să fac?

Asta e meseria pe care mi-am ales-o, din păcate. Să nu dorm nopţi, familia nu o văd, prietenii nu îi văd, stau de dimineaţă şi până seara închis aici şi dacă nu iese, eu sunt de vină. Normal! Antrenorul plăteşte, dar asta e realitatea, ce să facem.

Eu de dimineaţă până seara numai fotbal fac, mă uit la toate meciurile şi rezultatele. E pasiunea mea, e viaţa mea. E clar că presiunea asta nu face bine, sper să nu păţesc precum patronul, sper să fiu norocos. Dar e clar că îmi pun sufletul. La CFR am dat tot, nu am ce să îmi reproşez”, a declarat Dan Petrescu, după victoria cu CS Mioveni, 4-2.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Nelu Varga a suferit un AVC tranzitoriu şi a fost internat de urgenţă. S-a întâmplat după returul cu Pyunik Erevan, în urma căruia CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: basarab pandurudan petrescu 

viewscnt
Articole similare