Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima decizie luată de Becali în cazul transferului lui Miculescu. Ce clauză imensă i-a fixat: ”Băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani!”

Ultima decizie luată de Becali în cazul transferului lui Miculescu. Ce clauză imensă i-a fixat: ”Băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este decis să îl achiziţioneze pe David Miculescu.

FCSB va achita clauza de reziliere, 1,7 milioane de euro, sumă considerată prea mare pentru nivelul fotbalului românesc şi pentru ce e a arătat Miculescu până în prezent.

Specialiştii din fotbalul românesc consideră cele 1,7 milioane de euro plătite de FCSB pentru David Miculescu o sumă mult prea mare, chiar "o aberaţie". Mihai Stoica a ţinut să răspundă acestor comentarii, care nu sunt de acord cu suma plătită pentru "wonderkid-ul" crescut la Arad. 

Gigi Becali şi UTA au bătut palma pentru transferul lui David Miculescu, iar jucătorul s-a înţeles şi el cu echipa roş-albastră, prin intermediul agentului. Arădenii vor încasa 1,7 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului, iar Miculescu va trece la FCSB.

Gigi Becali a anunţat că este decis să facă profit cu jucătorul de la UTA. Patronul FCSB a anunţat că îi va fixa o clauză în valoare de 50 de milioane de euro. De asemenea, omul de afaceri a precizat că jucătorul va purta numărul 11. 

”Băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani!”

”Luni plătesc clauza de 1,7 milioane de euro, semnez şi cu jucătorul, iar după-amiază e deja în cantonament la noi! Va fi un angajament pe cinci ani. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane şi apoi 15.000 pe lună în următoarele două.

Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun şi o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Ştii cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poţi să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcţionează. I-am zis lui MM să nu dea la nimeni numărul 11, că o să-l ia Miculescu”, a transmis Gigi Becali, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-miculescu-becali-uta 

viewscnt
Articole similare