Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a răzgândit. Decizia luată după ce a absentat de la ultimul meci al FCSB: "Nu mai contează"

Gigi Becali s-a răzgândit. Decizia luată după ce a absentat de la ultimul meci al FCSB: "Nu mai contează"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a răzgândit în privinţa clubului său. Suporterii pe care i-a văzut în tribunele Arenei Naţionale l-au făcut să anunţe decizia.

Gigi Becali, decizie importantă la FCSB

Începutul slab de sezon cu Toni Petrea pe banca FCSB l-a determinat pe Gigi Becali să anunţe, din nou, că vrea să renunţe treptat la clubul pe care-l finanţează. 

Totuşi, după venirea lui Nicolae Dică şi după prima victorie importantă a sezonului, afaceristul şi-a schimbat părerea. 

Gigi Becali n-a mai venit la stadion pentru returul cu Saburtalo, în urma căruia FCSB s-a calificat în turul III preliminar Conference League, dar a urmărit de la televizor partida în care s-au marcat şase goluri. 

După ce a văzut peste 20.000 de spectatori pe Arena Naţională şi atmosfera făcută de aceştia, Gigi Becali a anunţat că s-a răzgândit. 

”Eram chiar decis să mă retrag, dar când am văzut 25.000 de oameni în tribune am zis că n-am cum să mă dau înapoi. M-a impresionat publicul, trebuie să le faci şi suporterilor pofta lor. 

Nu mai contează banii. E prea mare spiritul ca să mai aibă importanţă câteva milioane de euro”, a declarat Gigi Becali pentru Playsport.

Drept dovadă, la FCSB continuă investiţiile aşteptate de staff-ul tehnic şi de cei din conducere. 

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, că s-a înţeles cu UTA pentru transferul lui David Miculescu şi că va plăti 1,7 milioane de euro pentru fotbalistul crescut la Arad. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că părţile s-au înţeles, dar jucătorul încă nu a semnat cu FCSB.

"Din câte am înţeles, da. Gigi s-a ocupat. Am înţeles că nu mai există niciun obstacol. Ştiu că e înţeleasă mutarea, dar n-am văzut semnat", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnicolae dica 

viewscnt
Articole similare