Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Câţi bani vrea Farul în schimbul lui Alexi Pitu, fotbalist dorit de Rapid

EXCLUSIV | Câţi bani vrea Farul în schimbul lui Alexi Pitu, fotbalist dorit de Rapid

Farul

Comentarii

Farul cere aproximativ un milion de euro pentru transferul lui Alexi Pitu (19 ani), unul dintre puştii-minune de la echipa lui Gică Hagi. Rapid îl vrea, dar nu e dispusă să achite suma cerută de formaţia constănţeană.

Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu cinci milioane de euro, iar banii din transferul său vor fi investiţi în echipă, aşa cum a anunţat patronul Victor Angelescu. Alexi Pitu este una dintre ţintele "alb-vinişiniilor", dar preţul cerut în schimbul serviciilor sale este considerat piperat.

EXCLUSIV | Câţi bani vrea Farul în schimbul lui Alexi Pitu, fotbalist dorit de Rapid

Adrian Mutu îl vrea pe Alexi Pitu de la Farul, acesta fiind perceput drept înlocuitorul lui Rareş Ilie de către "Briliant". Informaţiile Orange Sport susţin că Farul vrea aproximtiv un milion de euro în schimbul "perlei" lui Gică Hagi, care n-a marcat încă în Liga 1.

La doar 19 ani, Alexi Ptiu a  crescut la Academia Hagi şi a promovat la prima echipă a Viitorului (acum Farul) în 2018.

În momentul de faţă, jucătorul ofensiv este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

În cazul în care Pitu ar ajunge la Rapid, ar fi cel de-al doilea fotbalist care ar ajunge în această vară sub comanda lui Mutu de la Farul după Andrei Ciobanu.

Rapid a rezolvat opt transferuri în această vară: Alex Albu, Paul Iacob, Florin Ştefan, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Jayson Papeau şi Marko Dugandzic.

Afla mai multe despre: alexi piturapidtransferbanifarul 

viewscnt
Articole similare