Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transfer total surprinzător. Moruţan semnează cu un club înfiinţat în anul 1909. Va fi coleg cu un alt român

BREAKING | Transfer total surprinzător. Moruţan semnează cu un club înfiinţat în anul 1909. Va fi coleg cu un alt român
Comentarii

Olimpiu Moruţan are zilele numărate la Galatasaray, iar acum presa din Italia notează că mijlocaşul român este foarte aproape de un transfer în Serie B.

Olimpiu Moruţan nu va mai rămâne la Galatasaray şi în sezonul următor. Antrenorul echipei, Okan Buruk, vrea să scape de mijlocaşul român, iar oficialii clubului i-au găsit destinaţia perfectă fotbalistului de 23 de ani.

Conform jurnaliştilor italieni, Olimpiu Moruţan este aşteptat la Pisa, în Serie B, echipă înfiinţată în 1909, unde mai este legitimat şi Marius Marin. Clubul care a pierdut barajul de promovare în Serie A, în sezonul trecut, vrea să-l împrumute pe mijlocaşul român până la finalul sezonului, păstrând şi o opţiune de cumpărare, în vara anului următor.

De altfel, antrenorul echipei Galatasaray a recunoscut că Moruţan va pleca în această vară, la negocierile unui eventual transfer fiind prezenţi şi oficialii clubului Sivasspor.

"Vom încerca să alegem ceea ce este cel mai bine pentru el. Poate că îi va fi mult mai bine să meargă să joace undeva timp de un an.

Este cu adevărat talentat, muncitor şi are un caracter foarte frumos. Cu toate acestea, trebuie să meargă undeva şi să îşi dovedească acea explozie", a spus Okan Buruk, potrivit Aspor.

Aşadar, Olimpiu Moruţan o părăseşte pe Galata după un singur sezon, în care s-a clasat cu echipa pe locul al 13-lea în campionat.

  • 33 de meciuri, trei goluri şi cinci pase decisive a reuşit Moruţan, sezonul trecut, pentru Galatasaray

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare