Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat David Miculescu după ce Gigi Becali l-a comparat cu un atacant de la Barcelona: "Nimeni nu poate să îşi permită acest transfer în Superligă"

Cum a reacţionat David Miculescu după ce Gigi Becali l-a comparat cu un atacant de la Barcelona: "Nimeni nu poate să îşi permită acest transfer în Superligă"

FCSB

Comentarii

David Miculescu (21 de ani) este încântat de transferul la FCSB de la UTA şi a oferit primele declaraţii după oficializarea mutării.

David Miculescu, primele declaraţii la FCSB

După un an în care l-a urmărit şi l-a dorit pe David Miculescu, Gigi Becali a reuşit să-l transfere de la echipa din Arad pentru 1.7 milioane de euro, totul după ce afaceristul l-a vândut pe Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, pentru cel puţin trei milioane de euro. 

David Miculescu poate debuta miercuri cu Dunajska Streda, în meciul FCSB-ului din turul al treilea preliminar Conference League. 

"Pentru mine e foarte important că am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB). O echipă care se bate la tiltu, am venit aici ca să demonstrez şi sper să îi fac mândri pe toţi. Am puţine emoţii sincer să va zic, vă daţi seama, pentru că am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB). Am vorbit şi cu domnul Becali şi e totul bine", a susţinut fostul jucător al celor de la UTA. 

Gigi Becali l-a comparat pe David Miculescu cu Robert Lewandowski

La conferinţa de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu şi Bogdan Rusu, Gigi Becali l-a comparat pe jucătorul venit de la UTA cu Robert Lewandowski, noul atacant al Barcelonei, datorită fizicului său. De asemenea, afaceristul a anunţat că poate încasa cel puţin 10 milioane de euro în schimbul lui Miculescu. 

"Mă motivează asta (n.r. - comparaţia cu Lewandowski), vreau să şi demonstrez şi să aibă încredere în mine, că m-a transferat aici. Prefer şi mijlocaş, şi atacant, oriunde e nevoie de mine vreau să o fac cât mai bine. E o schimbare importantă, dar eu zic că mă voi acomoda cât mai repede. 

Normal, asta va fi şi motivaţia: să ajung la naţionala mare. Dar o luăm pas cu pas. Eu sunt foarte pregătit pentru a debuta în Conference League şi sper să şi înscriu. 

Da, m-am gândit (n.r. - că va ajunge la FCSB). Am zis şi eu că trebuie de la meci la meci la UTA să demonstrez că transferul se va putea face vara asta, iar acum sunt aici. 

Mă simt foarte motivat, cum să mă simt? Nimeni nu poate să îşi permită acest transfer în Liga 1 (n.r. - Superliga) acum", a mai spus David Miculescu. 

Afla mai multe despre: david miculescutransfer fcsbgigi becalidavid miculescu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare