Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova se gândeşte deja să îl înlocuiască pe Laszlo Balint! Cele 3 nume selecte de pe lista oltenilor

Universitatea Craiova se gândeşte deja să îl înlocuiască pe Laszlo Balint! Cele 3 nume selecte de pe lista oltenilor
Comentarii

Laszlo Balint a fost numit în cursul acestei veri antrenorul grupării Universităţii Craiova în locul lui Laurenţiu Reghecampf, dar este posibil ca echipa să aibă un nou antrenor în viitorul apropiat.

Craiova se gândeşte deja să îl înlocuiască pe Laszlo Balint! Cele 3 nume selecte de lista oltenilor

Gruparea din Bănie a avut un început slab de sezon în Superliga, înregistrând două remize şi o înfrângere, 0-1 cu Rapid, însă a reuşit să se califice în turul trei preliminar din Conference League.

Actualul antrenor al echipei, Laszlo Balint, riscă să îşi piardă funcţia de antrenor dacă Universitatea Craiova ratează calificarea în grupele Conference League. Numele viitorului antrenor se află pe o listă întocmită de Mihai Rotaru, conform Prosport.

Spaniolul Paco Jemez (52 de ani) şi Leo Grozavu (54 de ani) ar putea să îi ia locul lui Balint. Cu toate acestea, fostul selecţioner al României, Cosmin Contra (46 de ani), liber de contract după ce a plecat de la Al-Ittihad, pare să fie în frunte în cursa pentru funcţia de antrenor al echipei alb-albastre.

Mihai Rotaru încă speră să colaboreze cu Mirel Rădoi, dar fostul mijlocaş nu intenţionează să devină antrenorul oltenilor.

Echipa Universitatea Craiova va disputa două partide extrem de importante: cu Zorya Lugansk, joi, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League, şi duminică, împotriva grupării U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-laszlo balint-cosmin contra-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare