Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se mai întâmplă ca adversara să joce mai bine". Simona Halep, prima reacţie după meciul de la Washington cu jucătoarea născută la Chişinău

"Se mai întâmplă ca adversara să joce mai bine". Simona Halep, prima reacţie după meciul de la Washington cu jucătoarea născută la Chişinău

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a declarat, luni seară, că nu i-a fost uşor să se acomodeze după ce a jucat pe iarbă, iar acum participă la turnee pe hard, dar se bucură pentru victoria din meciul cu Cristina Buşca şi calificarea în turul doi la Washington.

Halep: "Mi-a luat puţin mai mult timp să mă acomodez, nu a fost uşor"

"Mă bucur că sunt din nou aici, atmosfera este foarte frumoasă. Mi-a luat puţin mai mult timp să mă acomodez, nu a fost uşor, dar sunt bucuroasă că am trecut mai departe. Nu am mai jucat ea, am discutat cu antrenorul ce vreau să fac, să îmbunătăţesc. Pun multă presiune pe mine, se mai întâmplă ca adversara să joce mai bine", a spus Halep la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 16 WTA şi cap de serie 3, s-a calificat, luni, în optimile turneului de la Washington, cu premii de 251.750 de dolari.

Halep a trecut în primul tur de sportiva Cristina Bucşa, din Spania, dar născută la Chişinău, locul 123 mondial, venită din calificări, scor 6-3, 7-5

Simona a condus în primul set cu 2-0, însă a fost egalată de Bucşa. Apoi, Halep a mai cedat un singur ghem şi a câştigat setul, scor 6-3, după 33 de minute.

În setul doi, Halep a condus cu 5-3, a servit de două ori pentru meci însă a fost egalată la 5. În cele din urmă, sportiva din Constanţa s-a impus, scor 7-5, după 48 de minute.

În turul doi, Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre americanda Madison Brengle, locul 61 mondial, şi Anna Kalinskaia, din Rusia, locul 71 WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare