Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă pare şi vouă rău că plec?". Florin Tănase a părăsit România. Ce a spus despre FCSB după transferul în străinătate | VIDEO

"Vă pare şi vouă rău că plec?". Florin Tănase a părăsit România. Ce a spus despre FCSB după transferul în străinătate | VIDEO

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) a plecat, luni, din România spre noua sa echipă. Fostul căpitan al FCSB semnează cu Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Ce a spus Florin Tănase la plecarea spre Emiratele Arabe Unite

Gigi Becali a aşteptat transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Afaceristul primeşte cel puţin trei milioane de euro şi deja i-a transferat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu, pentru două milioane de euro. 

Florin Tănase s-a răzgândit în ultima clipă şi a schimbat destinaţia. Astfel, în loc să se transfere în China la Shanghai Port, a preferat să încaseze un salariu superior, de 1.8 milioane de euro, la Al Jazira, în Abu Dhabi, club din Emiratele Arabe Unite. 

La plecarea din România, Florin Tănase a oferit o declaraţie, înainte de a semna şi a începe o nouă aventură în afara României. 

"Da, bucuros. Cam greu să te desparţi după şase ani, pentru că e greu să pleci după atât timp de la un club atât de frumos.  Aştept să ia campionatul şi să se califice în grupele Conference League, au şanse mari", a declarat Tănase pe aeroport. 

Fostul fotbalist de la FCSB a făut şi o glumă: "Vă pare şi vouă rău că plec?" (n.r. - râde).

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că Florin Tănase a avut câteva aspecte la care s-a gândit, înainte de a accepta oferta de la Shanghai Port. 

"E puţin euforic, îţi dai seama, a vorbit mult cu Stanciu. I-a vorbit de la superlativ şi de echipă şi în general de situaţia de acolo. Şi de viitorul coleg de echipă, Oscar. E şi el puţin preocupat pentru că probabil va pleca singur. E distanţă mare, are copil mic, căţel. Tănase oricum e un altfel de fotbalist”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase al jazira 

viewscnt
Articole similare