Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Stelei nu mai suportă ca echipa să nu aibă drept de promovare! Fanii au protestat în faţa sediului MApN

Suporterii Stelei nu mai suportă ca echipa să nu aibă drept de promovare! Fanii au protestat în faţa sediului MApN

Steaua

Comentarii

Cel mai probabil, CSA Steaua nu va avea drept de promovare nici în acest sezon, iar fanii nu mai suportă această situaţie.

Suporterii Stelei nu mai suportă ca echipa să nu aibă drept de promovare! Fanii au protestat în faţa sediului MApN

Echipa antrenată de Daniel Opriţa nu a avut drept de promovare sezonul trecut în Liga 1. Echipa ”militarilor” a terminat pe loc de baraj în Liga 2 sezonul trecut, dar nu a putut disputa meciurile decisive. 

Chiar dacă cei de la Steaua au făcut presiuni, FRF nu i-a dat drept de promovare echipei, deoarece nu a găsit un investitor privat care să se implice financiar la Steaua. Conducerea clubului nu a făcut demersuri pentru a obţine promovarea, iar fanii s-au săturat să aştepte.

Fanii au organizat un protest mare în faţa sediului Ministerului Apărării Naţionale. Suporterii i-au ameninţat pe cei care conduc clubul că vor pleca din Ghencea, dacă echipa nu are drept de promovare. 

Pentru ca lucrurile să nu degenereze, forţe ale Jandarmeriei şi Poliţiei au fost mobilizate la faţa locului. 

”Dacă odată cu echipa promovaţi şi voi, dosarul era gata în secunda doi”, a fost afişat pe un banner, al celor de la CSA Steaua. 

”Faceţi un bine Stelei, păstraţi un strop de onoare, plecaţi şi voi după sportivi în Ştefan cel Mare”, era un mesaj afişat de suporterii Stelei, făcând referire la David Popovici. 

Daniel Opriţa a dat cărţile pe faţă când a fost întrebat despre promovarea Stelei

”Nu ştiu, nu mai vorbesc. Eu vorbesc de echipă, de antrenamente, de cum se prezintă, am zis că a jucat slab echipa. Nu mai spun eu, să spună cine e în măsură. Mai am 10-11 luni de contract şi trebuie să-l duc la bun sfârşit, atâta timp cât voi avea rezultate, apoi dacă va dori clubul să-mi prelungească contractul, stăm de vorbă.

Nu ar putea pleca anumiţi jucători. Au contract. Eu n-am spus că jucătorii se simt păcăliţi, n-a venit de la mine. A fost o întrebare şi după aia au spus că am zis eu că jucatorii-s păcăliţi. Nu mi-a zis nimeni că se simte păcălit. Fiecare jucător nu ştiu ce poate să creadă, dar eu n-am spus că se simt păcăliţi.

Vorbim foarte mult de promovare. Dar trebuie să mai vorbim şi de joc şi de ceea ce facem. Vorbim numai de promovare, ca şi cum pe teren am fi rezolvat-o. Dacă nu jucam ceea ce trebuie, se luptă şi cei din club degeaba să avem dreptul de promovare”, a spus Daniel Opriţa, antrenorul Stelei. 

Afla mai multe despre: steaua-mapn-liga 2 

viewscnt
Articole similare