Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îl contrazice pe Gigi Becali! Jucătorul pe care patronul îl vrea, dar managerul general nu: ”Nu s-a pus problema” | EXCLUSIV

MM Stoica îl contrazice pe Gigi Becali! Jucătorul pe care patronul îl vrea, dar managerul general nu: ”Nu s-a pus problema” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Inivitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat despre câteva dintre transferurile puse la cale de FCSB, după plecarea lui Florin Tănase şi înaintea posibilei despărţiri de Darius Olaru. Managerul general l-a contrazis pe patronul echipei, spunând că nici nu s-a pus problema să fie adus un jucători dorit de Gigi Becali.

În acest debut de sezon, se simte de parcă FCSB urmează să intre într-o nouă eră: Nicolae Dică i-a luat locul pe banca tehnică lui Toni Petrea, Florin Tănase va părăsi clubul, iar şi Darius Olaru are şanse mari să plece de la Bucureşti.

Gigi Becali a afirmat că îi va da libertate noului tehnician, măcar în primele 15 etape, iar, în ciuda afirmaţiilor că nu va mai investi, continuă să aducă bani în club din propriul buzunar.

FCSB nu a mai cucerit un campionat din 2015 şi nu a mai evoluat în grupele Ligii Campionilor din iarna lui 2013, motiv pentru care Gigi Becali a fost dornic în primul rând să îşi limiteze investiţiile.

Odată cu plecarea lui Florin Tănase, FCSB va avea totuşi fonduri de investit, iar patronul echipei a afirmat că plănuieşte să aducă mai mulţi noi jucători.

Printre fotbaliştii doriţi ar fi şi Dan Nistor (34 de ani), după ce acesta a fost exclus din lotul Universităţii Craiova. FCSB ar putea să îl aducă la Bucureşti pe gratis, iar Gigi Becali l-a delegat pe Mihai Pintilii să ”negocieze” transferul cu finul său.

MM Stoica îl contrazice pe Gigi Becali

Fost jucător la Dinamo, CFR Cluj şi, desigur, în Bănie, Nistor nu se potriveşte profilului de jucător agreat de suporterii roş-albaştri, atât din pricina vârstei, cât şi din cauza CV-ului său.

Iar MM Stoica, invitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit că nici nu s-ar fi pus problema ca jucătorul să semneze cu FCSB, contrzicându-l pe Gigi Becali.

”(n.r. Dan Nistor e o variantă?) Nu s-a pus problema”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Ajuns la 34 de ani, Dan Nistor se află aproape de finalul carierei şi nu are şanse mari de a continua la Universitatea Craiova.

Pe lângă FCSB, şi CS Mioveni şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul crescut chiar în judeţul Argeş, la Rucăr.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare