Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor este dorit de FCSB, iar Laszlo Balint a explicat de ce mijlocaşul a fost exclus din lotul Universităţii Craiova: ”E foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă!”

Dan Nistor este dorit de FCSB, iar Laszlo Balint a explicat de ce mijlocaşul a fost exclus din lotul Universităţii Craiova: ”E foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă!”
Comentarii

Balint a clarificat situaţia lui Nistor de la Universitatea Craiova.

Dan Nistor (34 de ani) a fost exclus din lot de Universitatea Craiova şi este în căutarea unei noi echipe. După doi ani petrecuţi la Universitatea Craiova, Dan Nistor a fost informat că trebuie să îşi caute o nouă echipă, întrucât nu intră în planurile noului antrenor, Laszlo Balint.

El şi Ionuţ Vînă (27 de ani) au fost excluşi din lot de tehnicianul echipei şi de Marian Copilu, din pricina unor probleme disciplinare. Totuşi, fotbalistul ar avea o şansă să îşi redreseze cariera. 

Recent, Gigi Becali a declarat că ar fi interesat de serviciile lui Nistor. Ştirea vine chiar după ce s-a aflat că Darius Olaru ar putea pleca de la FCSB, iar echipa lui Dică are nevoie de un om în linia mediană. 

În cadrul unei conferinţe de presă, Laszlo Balint a clarificat situaţia lui Dan Nistor şi a lui Ionuţ Vînă.

”E foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă!”

”Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup. V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând faţă de meseria lor şi în al doilea rând faţă de grup şi de clubul care îi plăteşte.

Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieşim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”, a spus Balint, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: craiova-balint-nistor 

viewscnt
Articole similare