Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunajska Streda - FCSB 0-1! Tamm a marcat unicul gol al meciului cu o execuţie perfectă

Dunajska Streda - FCSB 0-1! Tamm a marcat unicul gol al meciului cu o execuţie perfectă

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Dunajska Streda - FCSB 0-1 (Tamm 69)

Echipele de start

  • DAC: Veszelinov - Blackman, Kruzliak, Risvanis, Ciganiks - Kacer, Dimun, Balogh - Veselovsky, Krstovic, Szantho
  • Rezerve: Petras, Muhamedbegovic, Kalmar, Brunetti, Njie, Moumou, Rymarenko, Ramadan, Davis, Nebyla, C. Pinto, Nicolaescu
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Coman - Rusu
  • Rezerve: Vlad, Haruţ, Şut, I. Stoica, Lixandru, Fl. Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Şerban

Min 90. Final de meci!

Min 69. GOOOOOL FCSB! Tamm a finalizat perfect din voleu!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 29. Ocazie FCSB! Popescu trimite pe lângă poartă din careu!

Min 25. Ocazie FCSB! Edjouma trimite un şut din afara careului, dar mingeA trece peste poartă!

Min 18. Ocazie mare DAC! Szantho a lovit bara din lovitură liberă!

Min 1. A început meciul!


După o calificare electrizantă cu Saburtalo, FCSB dă piept cu Dunajska Streda în turul trei preliminar din Conference League. Slovacii de la Dunajska Streda este "Sepsi din Slovacia", o echipă susţinută de Guvernul lui Viktor Orban din Ungaria, iar partida este de aşteptat să fie una dificilă pentru FCSB.

Datorită schimbăilor care au avut loc în echipa roş-albaştrilor, prin transferurile lui David Miculescu şi Bogdan Rusu, dar şi din cauza declaraţiilor pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa lui Viktor Orban şi a Gurvernului din Ungaria, care sprijină, printre altele, pe Sepsi şi Dunajska Streda

Dică, precaut înaintea meciului Dunajska Streda - FCSB: "Au trecut vremurile când băteam pe Lazio!"

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, le-a atras atenţia jucătorilor că doar ca un grup, "îmrepună", FCSB poate obţine calificarea în play-off-ul Conference League.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă ofensivă, în formă bună, care îşi doreşte să aibă posesie foarte bună. Este foarte imporant să obţinem un rezultat pozitiv, pentru a ne păstra şansele de calificare.

Au trecut acele vremuri, când băteam pe Lazio. Nu trebuie să trăim din amintiri, să fim conştienţi că avem mult de muncă. Îmi doresc să ajungem în grupele Conference League, dar trebuie să fim un grup, doar împreună putem reuşi. Şi aici mă refer la staff, conducere, jucători şi suporteri.”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică.

Gigi Becali, "război" cu Viktor Orban şi Guvernul maghiar

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin a avertizat că FCSB va avea un meci încins cu "Sepsi din Slovacia", după declaraţiile făcute de Gigi Becali la adresa lui Viktor Orban. Patronul FCSB a spus că vrea "război" în fotbal cu Orban şi maghiarii, iar declaraţiile sale ar putea face ca atmosfera să fie una ostilă pentru FCSB.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a atacat zilele trecute pe Viktor Orban, provocându-l la un "duel". "Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul. Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban. El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui", a spus Becali.

Dacă trece de Dunajska Streda, FCSB va da peste câştigătoare dublei dintre Viking şi Sligo Rovers.

Afla mai multe despre: fcsbdunajska stredalive textconference league 

viewscnt
Articole similare