Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ca un mare atacant. Nu e întâmplător!". Panduru, laude pentru "noul Szukala" de la FCSB

EXCLUSIV | "Ca un mare atacant. Nu e întâmplător!". Panduru, laude pentru "noul Szukala" de la FCSB

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru l-a lăudat pe Joonas Tamm (30 de ani), fundaşul golgheter de la FCSB care a adus victoria în duelul cu Chindia (3-2). "Pandi" a spus că Tamm are ştiinţa jocului şi stie exact ce trebuie să facă pentru a fi prolific la fazele fixe, momentul din joc la care a marcat deja trei goluri la FCSB.

Joonas Tamm pare să fie un câştig pentru FCSB şi pare că e singurul fundaş central din ultimii ani care se apropie cel mai mult de Lukasz Szukala, etalonul după care transferă Gigi Becali fundaşi centrali care să-i ofere siguranţă la fazele fixe. Basarab Panduru l-a apreciat pe Tamm pentru modul cum ştie să atace mingea la fazele fixe pentru a marca goluri.

EXCLUSIV | "Ca un mare atacant. Nu e întâmplător!". Panduru, laude pentru "noul Szukala" de la FCSB

Joonas Tamm a marcat deja trei goluri pentru FCSB, toate la fazele fixe. Fundaşul central pare, cel puţin din acest punct de vedere, un câştig pentru echipa lui Gigi Becali. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a remarcat şi lăudat calitatea pe care o are Tamm când vine vorba de fazele fixe, unde a demonstrat că este prolific.

Basarab Panduru a remarcat demarcările lui Tamm şi modul în care acesta atacă mingea şi nu o aşteaptă, în careu: "Tamm, apare acolo ca un mare atacant. Nu e întâmplător că Tamm dă goluri. Tamm nu era acolo şi l-a lovit mingea în cap, Tamm tot timpul a aşteptat să vadă unde vine mingea, a atacat mingea. La noi, tot timpul fundaşii se uită spre minge, de unde vine. Nu l-a văzut nimeni pe Tamm, vine, bagă capul în minge. Acolo vrea să dea cu capul", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Joonas Tamm a jucat şapte meciuri în toate competiţiile la FCSB, timp în care a marcat trei ori, cu FCU Craiova (1-1), Dunajska Streda (0-1, în deplasare) şi Chindia (3-2).

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joonas tammfcsbgolpanduru 

viewscnt
Articole similare