Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB, sancţionată din nou de UEFA. MM, anunţ trist: "Din păcate..."

BREAKING NEWS | FCSB, sancţionată din nou de UEFA. MM, anunţ trist: "Din păcate..."

FCSB

Comentarii

FCSB va juca meciul din turul play-off-ului Conference League, cu Viking, cu ambele peluze închise. Mihai Stoica a anunţat, luni, decizia luată de UEFA.

UEFA a sancţionat-o pe FCSB ca urmare a comportamentului fanilor la meciurile cu Saburtalo şi Dunajska Streda. Ambele peluze ale Arenei Naţionale vor fi închise, joi, la turul cu Viking, din play-off-ul Conference League.

BREAKING NEWS | FCSB, sancţionată din nou de UEFA. MM, anunţ trist: "Din păcate..."

Într-o postare pe pagina de Facebook, Mihai Stoica a anunţat că UEFA a sancţionat-o din nou pe FCSB, ca urmare a comportamentului fanilor.

Managerul general al FCSB a precizat că UEFA a decis ca partida cu Viking, din turul play-off-ului de calificare în grupele Conference League, să se dispute cu ambele peluze ale stadionului închise.

"Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi", a anunţat Mihai Stoica.Cu câteva ore înainte, Mihai Stoica anunţase că, luni, FCSB va afla cu exactitate ce soartă i-a decis UEFA ca urmare a comportamentului fanilor. "Azi vom afla ce măsură va lua UEFA pentru meciul de joi", anunţa MM.

Astfel, FCSB va fi nevoită să vândă doar 25.000 de bilete pentru partida cu Viking Stavanger, care o poate duce pe FCSB cu un pas mai aproape de grupele Conference League.

Ce problemă are UEFA cu fanii FCSB

Cauza sancţiunilor dictate de UEFA împotriva FCSB, la meciul cu Dunajska Streda, când o peluză a fost închisă, este reprezentată de un steag apărut în Peluza Nord. Observatorul meciului a depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap.

Din această cazuă, peluza nord a stadionului Arena Naţională a fost închisă la partida cu Dunajska Streda. Totuşi, se pare că problemele continuă pentru FCSB. Forul continental a decis închiderea ambelor peluze, după ce iniţial blocase vânzarea de bilete şi s-a crezut că a stadionul va fi închis complet.

Meciul FCSB - Viking, din turul play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbconference leagueuefasanctiune 

viewscnt
Articole similare