Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 universităţi uriaşe din SUA, oferte pentru David Popovici. Cum a reacţionat sportivul român

3 universităţi uriaşe din SUA, oferte pentru David Popovici. Cum a reacţionat sportivul român

David Popovici

Comentarii

David Popovici a primit oferte de la 3 universităţi din SUA, dar şi de la alte insituţii de învăţământ după ce a început să devină tot mai cunoscut în sportul mondial.

David Popovici are o ascensiune care i-a uimit şi pe experţii din sportul mondial. Deşi are doar 17 ani, el şi-a făcut deja un nume important în competiţiile de nataţie pentru seniori.

David Popovici este campion mondial la 100 şi 200 de metri liber, proaspăt campion european la aceleaşi probe şi la Campionatul European de la Roma a doborât recordul mondial la 100 de metri liber.

Calităţile pe care le-a arătat încă de la vârste fragede l-au făcut interesant pentru mai multe mari instituţii de învăţământ din lume.

David Popovici, 3 oferte de la universităţi uriaşe din SUA

Cu ocazia Campionatului European de la Roma, unde David Popovici a luat aurul la 100 şi 200 de metri liber şi a doborât un record mondial, site-ul televiziunii NBC i-a dedicat un amplu material înotătorului român.

De altfel, numele lui David Popovici este tot mai întâlnit în marile publicaţii din întreaga lume, unde experţii sunt de părere că românul este un adevărat fenomen al naturii.

În materialul publicat pe site-ul NBC, jurnaliştii americani au dezvăluit că 3 dintre cele mai mari universităţi din SUA i-au făcut oferte lui David Popovici.

Este vorba despre Stanford, University of California şi University of Texas, însă ar fi vorba şi despre alte instituţii de învământ care l-ar fi contactat.

Însă David Popovici le-a refuzat pe toate şi a ales să se antreneze în continuare în România:

”Am fost onorat, dar, după ce m-am gândit, am ajuns la concluzia că sunt bine aici. Voi continua în România pentru că vreau să rămân cu antrenorul meu şi chimia dintre noi este mult prea importantă pentru a face compromisuri”, a explicat David Popovici, într-o declaraţie publicate de France24.

În prezent, David Popovici este legitimat la Dinamo, unde s-a transferat de la Steaua. Cu Adrian Rădulescu, antrenorul său, are o colaborare care a început când sportivul avea doar 9 ani şi relaţia dintre cei doi este extrem de strânsă.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare