Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, propus de AUR ca noul Ministru al Tineretului şi Sportului! Răspunsul categoric oferit de ”Rege”: ”Ce v-am zis eu?”

Gică Hagi, propus de AUR ca noul Ministru al Tineretului şi Sportului! Răspunsul categoric oferit de ”Rege”: ”Ce v-am zis eu?”

Farul Constanța

Comentarii

În urmă cu opt zile, Dan Tănasă, deputat din partidul AUR, a transmis, prin intermediul Facebook, că este de părere că Gică Hagi (54 de ani) ar trebui să devină noul Ministru al Tineretului şi Sportului, poziţie ocupată în prezent de Eduard Novak.

În plină criză politică în România, deşi situaţia pare a fi aşa de mai bine de 30 de ani, dacă nu chiar mai mult, un deputat al AUR a făcut o propunere interesantă.

Dan Tănasă a scris pe Facebook că Gică Hagi ar trebui să fie noul Ministru al Tineretului şi Sportului, ”după atâţia amatori”.

După atâţia amatori, merită să încercăm cu un profesionist pur-sânge: Gheorghe Hagi, ministrul Sportului! #DreptatepentruRomânia”, transmitea Dan Tanasă.

Deşi o astfel de opţiune nu pare să aibă pic de bază în realitate, ”Regele” a fost totuşi întrebat dacă ar fi dornic să intre în politică şi dacă l-ar tenta postul propus.

În urma remizei cu Hermannstadt, Gică Hagi a răspuns categoric că nu se vede lăsând meseria de antrenor pentru nimic din lume, punctând că se va ţine de aceasta cât va ”avea ochi”.

Gică Hagi, propus de AUR ca noul Ministru al Tineretului şi Sportului

Înseamnă că eu de mulţi ani… eu îmbătrânesc şi voi nu ştiţi ce gândesc eu. Sau vă faceţi că nu m-aţi auzit. Ce v-am zis eu? Eu fac lucrul pe care îl ştiu cel mai bine.

Ce iubesc, ce îmi place. Sub nicio formă! Mie îmi place antrenoratul! Şi voi merge pe linia asta cât voi avea ochi”, a fost răspunsul lui Gică Hagi.

După ultimul meci din campionat, Farul lui Hagi avea şansa de a urca pe prima poziţie în clasament, dar nu a reuşit să o înfrângă, pe teren propriu, pe Hermannstadt.

Ambele echipe rămân neînvinse în noul sezon, însă au reuşit să însumeze doar nouă puncte în cinci etape, strângând două victorii şi trei remize fiecare.

Partida de la Ovidiu s-a încheiat cu scorul de 0-0, motiv pentru care FC Botoşani a încheiat etapa ca lider al Ligii 1.

Invitat în studioul Orange Sport la finalul rundei, Cornel Dinu a contestat vehement repatrierile lui Gică Hagi, specific cele a trei jucători crescuţi de Viitorul / Farul.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare