Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "S-au întors mai slabi!". Cornel Dinu, dezamăgit de repatrierile lui Gică Hagi: "Mediocritate. Mă refer la ei!"

EXCLUSIV | "S-au întors mai slabi!". Cornel Dinu, dezamăgit de repatrierile lui Gică Hagi: "Mediocritate. Mă refer la ei!"

Farul

Comentarii

Cornel Dinu (74 de ani), expert Orange Sport, a spus la Minutul 91 că fotbaliştii care s-au întors la echipa lui Gică Hagi după ce au fost vânduţi în străinătate şi nu au confirmat s-au întors mai slabi din punct de vedere sportiv. "Procurorul" a dat şi nume, în direct la Orange Sport.

Farul a remizat, scor 0-0 cu Hermannstadt la Ovidiu, iar Gică Hagi a folosit în partidă mai mulţi jucători care s-au întors la echipa sa după aventuri prin străinătate. Cornel Dinu i-a luat "la ochi" pe Denis Alibec, Tudor Băluţă şi Romario Benzar.

EXCLUSIV | "S-au întors mai slabi!". Cornel Dinu, dezamăgit de repatrierile lui Gică Hagi: "Mediocritate. Mă refer la ei!"

După ce a început cu două victorii la rând, Farul a pierdut din turaţie şi a făcut trei egaluri la rând. Ultimul, cu Hermannstadt, scor 0-0 la Ovidiu.

În această partidă, Gică Hagi a folosit mai mulţi jucători pe care i-a lansat în fotbalul european, dar aceştia s-au întors la "Rege" după experienţă eşuate. Denis Alibec, Tudor Băluţă, Romario Benzar au jucat în acest meci, dar nu s-au remarcat.

Cornel Dinu a spus chiar că aceştia s-au întors mai slabi decât au plecat, din punct de vedere sportiv, de la Gică Hagi: "Au plecat prin străinătate, n-au confirmat nicăieri, se întorc acasă şi sunt mai slabi decât erau când au plecat. Te pune pe gânduri. Dacă joacă fotbal pentru a se remarca, pentru a face performanţă sau joacă fotbal pentru că îi place jocul?

Toţi trei, aceşti jucători intră în categoria mediocritate ca evoluţie. Mă refer la Benzar, Băluţă şi Nedelcu", a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.

Farul - Hermannstadt 0-0, în Superligă

Farul Constanţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a cincea din Superligă.

Ambele echipe au avut câte un gol anulat pe motiv de ofsaid, Alibec, în minutul 73, respectiv Alhassan, în minutul 66.

Farul: Aioani - Benzar (Sîrbu '62), Larie, M. Popescu (Borza '72), Kiki - Artean (Băluţă '71), Nedelcu, Casap (Grameni '46) - Torje (Alibec '46), V. Morar, A. Pitu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Hermannstadt: P. Iliev - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Răuţă (Biceanu '62), Mino Sota - Balaure (Petrescu '79), Alhassan (Năstăsie '88), C. Popescu (Oroian '78) - I. Hora (Paraschiv '62). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Pitu '49, Alibec '64 / Iliev '60, Popescu '78, Alhassan '90+2

Arbitri: Andrei Antonie – George Florin Neacşu, Stelian Slabu – Adrian Viorel Cojocaru

Arbitri VAR: Iulian Dima, Adrian Vornicu

Observator: Aron Huzu

Afla mai multe despre: cornel dinufarulsuperligaalibecbalutanedelcu 

viewscnt
Articole similare