Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici dure pentru una dintre speranţele echipei naţionale. Cornel Dinu: ”A declarat că s-a apucat de fotbal acum un an şi jumătate, explică multe” | EXCLUSIV

Critici dure pentru una dintre speranţele echipei naţionale. Cornel Dinu: ”A declarat că s-a apucat de fotbal acum un an şi jumătate, explică multe” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Constantin Zotta şi Cornel Dinu au avut critici dure pentru una dintre speranţele echipei naţionale. Jucătorul de 21 de ani, care a însumat trei apariţii sub tricolor, nu a mai marcat de 14 jocuri.

Declinul echipei naţionale pe parcursul ultimilor 20 de ani a fost unul constant şi evident. De la Generaţia de Aur, care făcea performanţă la mai multe turnee finale, România a ajuns să nici nu se mai califice pentru aceste competiţii.

Valoarea jucătorului român de rând este clar mult mai scăzută decât anterior, iar pe la echipa naţională s-au perindat diverşi fotbalişti, care au fost luaţi în calcul ca opţiuni pentru poziţiile problemă din primul 11.

Unul dintre posturile pe care întâlnim cele mai mari dificultăţi să îl umplem este cel de vârf. Denis Alibec, Claudiu Keşeru, George Puşcaş, Florin Andone sau Denis Drăguş au fost convocaţi în ultimii ani, dar fără vreun succes notabil.

Pe lângă aceştia, şi Jovan Markovic, ”perla” Universităţii Craiova, a apucat să debuteze la naţionala mare, prin prisma unor circumstanţe nefavorabile pentru echipă.

Critici dure pentru una dintre speranţele echipei naţionale

Măcinat de accidentările primelor opţiuni din atac, Mirel Rădoi l-a convocat pe Jovan Markovic în toamna anului trecut la naţională şi l-a folosit în toate trei meciurile disputate.

Deşi acesta a dezamăgit, atacantul cu origini sârbe s-a remarcat apoi în Liga 1, astfel că a rămas considerat una dintre speranţele României pentru viitor.

Iar, la momentul actual, jucătorul care a fost dorit de Steaua Roşie Belgrad în această vară traversează o serie neagră, cum nu a mai experimentat în scurta sa carieră.

Markovic nu a mai reuşit să înscrie de 14 partide în tricoul Universităţii Craiova şi a fost criticat dur de Constantin Zotta şi Cornel Dinu în urma ratărilor monumentale din victoria norocoasă cu Mioveni.

I s-a oferit foarte mult, în schimb, el a oferit extrem de puţin. Nu poţi să ai atâtea ocazii şi să nu marchezi, a fost şi pe la echipa naţională”, a declarat Constantin Zotta, la Minutul 91.

El a declarat că s-a apucat de fotbal acum un an şi jumătate, asta explică multe. E cam de puţin timp în fotbalul bun, de calitate”, a adăugat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare