Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu nu crede în leacurile miraculoase făcute de Marijana Kovacevic lui Florinel Coman: ”Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea!” | EXCLUSIV

Cornel Dinu nu crede în leacurile miraculoase făcute de Marijana Kovacevic lui Florinel Coman: ”Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu nu crede în vindecarea spactaculoasă a lui Florinel Coman după ce s-a rupt din nou în acest sezon.

Florinel Coman, accidentat la pauza meciului cu Dunajska Streda din preliminariile Conference League, a mers la Belgrad pentru a-şi trata accidentarea musculară la celebrul "vraci" al fotbaliştilor, Marijana Kovacevic.

FCSB l-a trimis pe Florinel Coman la "vraciul" Marijana Kovacevic, cunoscută pentru modul cum a "reparat" în timp record jucători cu accidentări musculare. Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, că nici sârboaicei nu i-a venit să creadă cât de repede şi cât de bine s-a vindecat problema musculară a lui Coman.

Florinel Coman a părut că şi-a revenit şi a jucat aproape tot meciul în ultima victorie a FCSB-ului din campionat, scor 3-2, contra Chindiei Târgovişte. Cornel Dinu nu crede în leacurile pe care celebrul "vraci" le aplică fotbaliştilor

”Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea!”

”E imposibil (n.r. să se refacă în 5-6 zile), e o evaluare greşită încă de la început. Se poate face o recuperare în trei luni de zile, minimum. Tratamentul pe care ea îl face nu vindecă leziunea, ci acoperă durerea în momentul alergării, de aia există posibilitatea de recidivare”, a spus Cornel Dinu, în exclusivitate, la OrangeSport.

FCSB a reuşit să învingă formaţia Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. FCSB a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a Superligii.

Nicolae Dică, discurs manifest după victoria contra Chindiei Târgovişte

”O prima repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor. Să avem superioritate numerică şi să primim două goluri. Dar două goluri pe două degajări de portar. Este inacceptabil pentru mine. 

Nu este ok ce s-a întâmplat în prima repriza. În repriza secundă am jucat bine. Dar din nou, am făcut o degajare de poartă. Era să fim egalaţi. Nu e ok. Nu accept aşa ceva. Nu trebuie să se întâmple la o echipă ca a noastră. Avem fundaşi centrali de 1,95. O să le dau acum la antrenament să facă numai mingi lungi. Să dea cu capul. Nu am ce să fac. Asta trebuie să facem. Am pregătit cum joacă ei, dar ei nu au înţeles. Mă bucur că la pauză am reuşit să îi fac să înţeleagă că pot câştiga acest meci. 

Au fost ravagii în vestiar. Au mai fost şi alte lucruri. Trebuia să fac ceva ca să îi trezesc. Important e că s-au trezit şi am reuşit să câştigăm jocul. Le-am spus că e important pentru mine ca jucătorii care intră de pe bancă să fie concentraţi, să ne ajute să câştigăm jocul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o bine.

Avem nevoie nu doar de doi fundaşi centrali, ci de toţi, de-asta am rotit, că nu ştii când ai nevoie. Au fost greşeli colective, n-am câştigat duelul din degajare de portar, n-am luat mingea a doua, n-am blocat jucătorul care a marcat. E minge din şase metri, ai timp să te aşezi şi să câştigi duelul, nu cer foarte mult”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-florinel coman-cornel dinu-marijana kovacevic 

viewscnt
Articole similare