adplus-dvertising
You are here:

”Am vrut să renunţ încă din vară”. Măldărăşanu, la un pas să-şi dea demisia de la Hermannstadt: ”Am sunat să întreb în ce condiţii pot rezilia”

”Am vrut să renunţ încă din vară”. Măldărăşanu, la un pas să-şi dea demisia de la Hermannstadt: ”Am sunat să întreb în ce condiţii pot rezilia”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu a tras concluziile după remiza dintre FC Hermannstadt şi Farul şi a dezvăluit că s-a gândit serios să renunţe la conducerea băncii tehnice a formaţiei sibiene.

Farul Constanţa şi FC Hermannstadt au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a cincea din Superligă.

Formaţia din Sibiu, cu statut de nou-promovată, se clasează pe locul secund după primele cinci runde scurse din noul sezon al competiţiei interne.

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a fost mulţumit de jocul echipei sale şi de punctul obţinut în deplasarea de la Farul.

Antrenorul lui Hermannstadt a mărturisit că în vară, după promovarea echipei în prima ligă, să renunţe la conducerea tehnică a formaţiei sibiene pe fondul problemelor financiare din jurul clubului.

”O echipa bună, cu calitate tehnica, cu dinamică bună.  am suferit primul sfert de ora. A doua repriză a fost mai bună decât prima. Am avut şi două ocazii mari. Nu ştiu dacă meritam să luăm cele trei puncte, ei au avut mai multe ocazii, dar este un pct muncit, cu truda

(n.r. despre Baba Alhassan) Aş fi vrut sa marcheze iar , ma bucur ptr el, este in forma , dar as vrea mai mult ptr ca simte... a inceput sa ii placa golul si de multe ori pe faza defensiva uita sa mai vina inapoi. Nu ştiu, ca antrenor nu-mi doresc să pierd un jucător de bază, dar pentru binele jucătorului... 

(n.r. despre problemele financiare) Din păcate v-am obişnuit, de miercuri mă aşteptam să mi se pună întrebări despre salarii.

S-a plătit ceva săptămâna trecută, mai urmează ceva săptămâna asta. Ne-au promis patronii, ştiu că sunt discuţii cu sponsorii, sper să fie lucruri reale şi chiar să se realizeze ceva pentru că e păcat. Sibiul face un stadion extraordinar, ai o echipă bună. Suntem pe podium

Eu am vrut să renunţ încă din vară, înainte de începe pregătirea. L-am sunat pe Hulubei să întreb în ce condiţii se poate rezilia contractul. Asta era decizia mea, dar atâta timp cât contractul se prelungea automat, atunci nu mai veneau două contracte pe sezonul de Liga 2 şi 1, ci unul singur şi trebuia să aduc jumătate de bani de acasă pentru că mi-au spus foarte mulţi că lucrurile vor fi dificile.

Pe parcursul vacanţei nu s-a întâmplat nimic şi am vrut să renunţ. Au fost momente în care mă gândeam şi la mine, cu toate că mulţi mi-au spus că aş fi nebun, ai promovat şi nu joci în Liga 1. Îmi doream asta, dar nici nu poţi să faci lucrul ăsta călcând pe cadavre sau să faci compromisuri.

M-am gândit (n.r. să renunţe), nu-mi pare rău (n.r. că nu a făcut-o), îmi pare bine că am continuat şi mă bucur acum pentru băieţi”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

viewscnt
Articole similare