adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta campioană a semnat ”cel mai important” contract de sponsorizare din fotbalul românesc! Se anunţă revenirea unei echipe de tradiţie în Liga 1

Fosta campioană a semnat ”cel mai important” contract de sponsorizare din fotbalul românesc! Se anunţă revenirea unei echipe de tradiţie în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

În vara acestui an, Oţelul Galaţi a reuşit să îşi asigure promovarea din Liga 3, iar, în noul sezon, molodvenii îşi propun un obiectiv şi mai ambiţios: să revină pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima dată după 2015.

Oţelul Galaţi a reuşit unul dintre cele mai surprinzătoare triumfuri din istoria Ligii 1, în 2011, când a reuşit să cucerească titlul, cu Dorinel Munteanu pe banca tehnică.

La doar patru ani după cea mai mare performanţă din istoria clubului, fosta campioană avea să retrogradeze, iar, de atunci, nu a mai evoluat mai sus de Liga 2.

Totuşi, odată cu revenirea lui ”Munti” pe bancă, moldovenii au reuşit să promoveze din Liga 2, iar un proiect fotbalistic de mare amploare este pregătit la Galaţi.

Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, a dezvăluit că echipa sa tocmai a semnat un contract cu ”cel mai important sponsor din fotbalul românesc, indiferent de ligă”.

Prin această colaborare, Oţelul vrea să obţină revenirea în Liga 1 după o îndelungată absenţă, dar şi să pregătească clubul pentru viitor, prin dezvoltarea academiei.

Fosta campioană a semnat ”cel mai important” contract de sponsorizare din fotbalul românesc

Avem ambiţii să ridicăm echipa Oţelul Galaţi, care juca acum câţiva ani în Champions League. Cert este că suntem o echipa care joacă cu casa închisă din liga a treia şi de când am început în liga a doua.

Pe stadioanele din România nu ştiu dacă se mai întâmplă la doua, trei echipe să joace cu casa închisă… la nivelul ăsta, că noi suntem la liga a doua, abia am promovat. Aţi văzut ce înseamnă un stadion plin, ce însemnă atmosfera.

Este o certitudine, clubul a semnat un contract de sponsorizare cu combinatul Liberty. Nu vă pot da suma, dar pot să vă confirm că este cel mai important sponsor din fotbalul românesc, indiferent de ligă.

Oţelul Galaţi a fost finanaţată de combinat zeci de ani. Oţelul Galati avea sponsor pricipal combinatul din Galaţi atunci când jucam în Liga Campionilor, când luam titlul, Supercupa României etc.

Noi vrem să o luăm treptat. Investiţia din Galaţi vine pe trei paliere. 1. Echipa de seniori pe care încercăm să o ridicăm. 2. Este echipa de juniori, încercăm să devenim într-un an doi o academie puternică în fotbalul românesc.

Oţelul, după Craiova şi Piteşti, este al treilea bazin de copii din România, dacă luăm după numărul şi valoarea jucătorilor din fotbalul românesc”, a declarat Cristi Munteanu, pentru Playsport.

La debutul în actuala ediţie a Ligii 2, Oţelul a reuşit să obţină doar o remiză cu Poli Iaşi, scor 0-0.

În următoarea rundă, jucătorii pregătiţi de Dorinel Munteanu vor da peste Dinamo. Partida poate fi urmărită, în direct, marţi, de la ora 18:00, pe Orange Sport 1.

viewscnt
Articole similare