Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea sinceră a dinamoviştilor înaintea meciului cu Oţelul: "Suntem realişti, nu avem lot de promovare"

Părerea sinceră a dinamoviştilor înaintea meciului cu Oţelul: "Suntem realişti, nu avem lot de promovare"

Liga 2

Comentarii

Dinamo - Oţelul Galaţi este cel mai tare meci al etapei a doua din liga secundă. Partida se joacă marţi, de la ora 18:00, în direct la Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Putem spune că este un derby al Ligii a II-a, din păcate. Sperăm să fim bine la ora meciului, să facem un joc mai bun decât cel cu Spartac şi sperăm să câştigăm din nou.

Avem echipament, apă, mâncare, terenul de antrenament e foarte bun, avem condiţii bune, sperăm să se rezolve şi celelalte probleme. Starea de spirit e foarte bună. Noi sperăm acum să vină cineva lângă echipă. Sunt şi alte cluburi mari în lume care au luat-o de la zero, cluburi care au retrogradat.

Trebuie să fim sinceri, Dinamo nu are lot de promovare, dar noi ne batem, vedem ce se întâmplă" , a declarat Neluţ Roşu.

"Dinamo - Oţelul este deja un clasic al fotbalului românesc. Din păcate, în acest sezon, se întâmplă în Liga a II-a, dar ştiţi cu toţii meciurile directe care au avut loc pe parcursul istoriei.

Oţelul are un antrenor foarte bun, este unul dintre cei mai titraţi antrenori din liga secundă, are un campionat câştigat în prima ligă. Sper să ne ridicăm la cerinţele fanilor" , a spus antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare