Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Crescut de Dinamo, fotbalistul străin se desparte de roş-albaştri. Decizie surprinzătoare luată de Becali

BREAKING | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Crescut de Dinamo, fotbalistul străin se desparte de roş-albaştri. Decizie surprinzătoare luată de Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Liga I, iar acum Gigi Becali a început pregătirea unui nou sezon.

FCSB şi-a dezamăgit din nou fanii la finalul sezonului trecut, când a ratat încă o dată titlul în Liga I. Cu ultimul campionat cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă, roş-albaştrii sunt acum în căutarea jucătorilor care pot aduce titlul mult aşteptat de Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a investit sume importante de bani în ultimele sezoane în dezvoltarea centrului de copii şi juniori, iar mulţi dintre tinerii de perspectivă din propria pepinieră au făcut pasul către prima echipă a FCSB-ului, cum este şi cazul lui Octavian Popescu. În acelaşi timp, alţi fotbalişti care nu l-au încântat pe patronul roş-albaştrilor sunt lăsaţi să plece liberi de contract.

În această situaţie se află şi Jorgo Papuli. În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul defensiv macedonean s-a format în ţara sa natală, la academia lui Goran Pandev, şi, ulterior, a jucat pentru Metalurg Skopje.

Tânărul mijlocaş a fost remarcat de scouterii FCSB-ului şi a fost oprit pentru a evolua la echipa secundă a clubului. Crescut de una dintre rivalele roş-albaştrilor, Dinamo, Jorgo Papuli a semnat cu vicecampioana României în martie 2021. A reuşit să se impună în echipa secundă a FCSB-ului, însă niciodată n-a făcut pasul către prima echipă, astfel că, la finalul acestei luni, mijlocaşul îşi va încheia contractul cu roş-albaştrii, iar Gigi Becali nu i-a făcut acestuia o ofertă de prelungire a înţelegerii.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare