Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat de gol tranzacţia. Acord cu FCSB pentru 1.5 milioane de euro: "Nu mă mai retrag"

Gigi Becali a dat de gol tranzacţia. Acord cu FCSB pentru 1.5 milioane de euro: "Nu mă mai retrag"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut rost de bani în această vară şi a deblocat cheltuielile suplimentare către echipă, după ce în urmă cu câteva luni anunţa că se retrage din fotbal. În cadrul ultimei sale intervenţii, a dezvăluit ce contract important a semnat şi cât încasează FCSB.

Contractul ţinut secret a fost dezvăluit de Gigi Becali: "1.5 milioane de euro. Nu mai cheltui bani şi nu mă mai retrag"

În ultimele săptămâni, după instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică, Gigi Becali a cheltuit din ce în ce mai mult pe transferuri. De fapt, finanţatorul şi-a asigurat sume importante de bani, care i-au permis să direcţioneze fonduri spre FCSB, în această vară. 

Până să-l vândă pe Florin Tănase pentru trei milioane de euro, FCSB şi-a mai asigurat alţi bani pentru acest sezon din venirea noului sponsor principal, Betano

Contractul nu a fost dezvăluit până în acest moment, când Gigi Becali a ales să spună cifra la care se ridică tranzacţia: 1.5 milioane de euro, unul dintre cele mai mari contracte din Superligă!

Dragoş Mândrescu, reprezentantul Betano care stă pe echipamentul de joc al FCSB, susţinea, la prezentarea parteneriatului dintre părţi, că suma plătită către FCSB nu poate anunţată, conform contractului: "Acestea sunt documente şi clauze confidenţiale. Putem vorbi despre şapte cifre, da. (n.r. - E cel mai mare contract din Superligă?) Da, putem spune că da", declara oficialul casei de pariuri, în urmă cu două luni. 

Însă, întrebat cum a ajuns să uite de retragerea din fotbal, Gigi Becali a dezvăluit şi suma la care se ridică înţelegerea cu noul sponsor principal de la FCSB. 

"Ştii de ce am dat drumul transferurilor? L-am vândut pe Tănase. Eu sunt consecvent, că spunea cineva că nu sunt. Nu concep ca banii mei să-i arunc la fotbal, dar dacă l-am vândut pe Tănase pe trei milioane (n.r. - de euro), am scăpat şi de salariul lui pe încă doi ani, mai avea contract de un milion (n.r. - de euro), poate chiar mai mult, şi dacă l-am vândut pe Moruţan şi mai am de luat două milioane (n.r. - de euro) şi dacă am şi făcut contract cu Betano de un milion şi jumătate (n.r. - de euro), atunci eu nu mai cheltui bani şi nu mă mai retrag. 

Mai sunt şase milioane de euro din Conference League, garantez că suntem în grupe. Jucăm cu o echipă care nu are cum, e ceva imposibil. În alea trei meciuri din grupe voi merge la stadion", a declarat Gigi Becali, conform Sptfm.ro

CFR Cluj rămâne campioană şi în privinţa sponsorului principal, eToro, care plăteşte anual 1.8 milioane de euro pentru asocierea cu echipa antrenată de Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalibetanobani betano fcsbsponsor fcsb betanobani sponsor fcsb 

viewscnt
Articole similare