Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj are un nou sponsor principal!

OFICIAL | CFR Cluj are un nou sponsor principal!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are un nou sponsor. Campioana României a semnat un contract de parteneriat cu eToro, o platformă globală de investiţii.

eToro a devenit partener principal al CFR-ului, după ce părţile au semnat "un contract pe mai mulţi ani".

CFR a anunţat parteneriatul printr-un comunicat oficial: "eToro devine partener principal al CFR 1907 Cluj. Platforma globală de investiţii multi-active eToro şi clubul de fotbal CFR 1907 Cluj au plăcerea de a anunţa că eToro a devenit partenerul principal al Campioanei României, printr-un contract pe mai mulţi ani", se arată în comunicat.

Nir Smulewicz, vicepreşedinte de marketing al eToro, a declarat: „România este o piaţă importantă pentru eToro şi prin acest parteneriat sperăm să aducem în atenţia şi mai multor persoane potenţialul de a-şi creşte veniturile prin investiţii. Vom colabora cu clubul pentru a face pieţele financiare mai accesibile, pentru a aduce fanii mai aproape de acţiune şi pentru a-i educa în ce priveşte investiţiile”.

eToro plănuieşte să fie alături de comunitatea din spatele echipei, oferind conţinut educaţional gratuit fanilor, astfel încât mai multe persoane să înveţe cum să investească.

eToro le oferă utilizatorilor opţiunea de a investi într-o gamă largă de active, de la acţiuni, la mărfuri sau active noi, cum ar fi criptoactivele. Platforma oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege cum să investească; utilizatorii pot investi direct, pot copia un alt investitor sau pot investi într-o serie de portofolii inteligente.

“Suntem extrem de încântaţi să vă anunţăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR creşte! Aşa cum mereu am ţintit locul 1 şi nu ne-am mulţumit niciodată cu mai puţin, şi partenerii noştri au fost şi rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate. eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanţă!”, a declarat Marius Bilaşco, Manager Sportiv CFR 1907 Cluj.

,

Afla mai multe despre: etorocfr clujparteneriatoficial 

viewscnt
Articole similare