Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a dat afară trei fotbalişti. Decizii surprinzătoare luate de patronul roş-albaştrilor

BREAKING | OUT de la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a dat afară trei fotbalişti. Decizii surprinzătoare luate de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a avut o vară extrem de agitată pe piaţa transferurilor, iar Gigi Becali i-a întărit serios lotul lui Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor a transferat jucători pe bandă rulantă, însă acum pregăteşte şi despărţirea oficială de câteva nume din vestiarul vicecampioanei României.

Gigi Becali a transferat jucători pe sume impresionante de bani în această vară şi a promis că nu se opreşte aici. Latifundiarul din Pipera a anunţat că va mai aduce la FCSB alţi doi fotbalişti, un fundaş central şi un atacant, indiferent de rezultatul meciului retur cu Viking, din play-off-ul Conference League, însă a recunoscut şi că vicecampioana României se va despărţi de câţiva jucători.

Primul intrat în dizgraţia lui Gigi Becali este Valentin Creţu. Venit în vara lui 2019, de la Gaz Metan Mediaş, şi ajuns acum la vârsta de 33 de ani, fundaşul dreapta nu mai este pe placul oficialilor de la FCSB, iar gsp.ro anunţă că fotbalistului i se va propune rezilierea contractului.

Decizii surprinzătoare luate de Gigi Becali. FCSB urmează să se despartă de trei fotbalişti

"Câteodată e câte un jucător pe care îl încerci o dată, a doua oară, a treia oară, vezi că nu e de acolo. Îl încerci pe spinarea ta, cum s-ar zice. Mai bine îţi vezi de treabă. De ce să îl încerci pe spinarea ta să dai de belele? Pe Creţu nu l-am luat în calcul pentru că ei mi-au spus că face prostii, că nu centrează şi nu ştiu cum. Ştiu că ei nu-l vor pe Creţu, nu vor să joace cu el" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

În plus, pe lângă Valentin Creţu, FCSB se va despărţi şi de Rachid Bouhenna. Intens contestat de Gigi Becali încă de la primul meci jucat pentru vicecampioana României, fundaşul central venit liber de contract în vara acestui an urmează să părăsească echipa pregătită de Nicolae Dică.

De asemenea, Sorin Şerban a fost trecut şi el pe lista neagră încă din prima etapă a acestui sezon. Fundaşul stânga a fost criticat de Gigi Becali în urma prestaţiei din remiza cu U Cluj, scor 1-1, apoi n-a mai primit minute la FCSB, în nicio competiţie.

Jucătorii transferaţi de FCSB în această vară:

  • David Miculescu, de la UTA, cu 1,7 milioane de euro
  • Eduard Radaslavescu, de la Farul, cu 500 de mii de euro
  • Radu Boboc, de la Farul, cu 400 de mii de euro
  • Joyskim Dawa, de la FC Botoşani, cu 350 de mii de euro
  • Vadim Raţă, de la FC Voluntari, cu 325 de mii de euro
  • Marco Dulca, de la Chindia, cu 250 de mii de euro
  • Bogdan Rusu, de la CS Mioveni, cu 200 de mii de euro
  • Joonas Tamm, liber de contract
  • Rachid Bouhenna, liber de contract

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare