Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FCSB şi-a prezentat noul echipament oficial. Imagini spectaculoase cu cele 3 variante de tricouri. Cum arată cel negru

FOTO | FCSB şi-a prezentat noul echipament oficial. Imagini spectaculoase cu cele 3 variante de tricouri. Cum arată cel negrugalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a prezentat noul echipament de joc, în cadrul unui eveniment la care a fost prezentat oficial şi noul sponsor principal.

Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, FCSB şi-a prezentat noul echipament. Este vorba despre tricourile pe care jucătorii lui Toni Petrea le vor purta la meciurile de pe teren propriu, însă a fost schimbat şi al doilea rând de echipament.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă despre noul echipament şi susţine că ”este cel mai frumos pe care l-am avut”.

Cum arată noul echipament al FCSB-ului

În cadrul unei conferinţe de presă, Mihai Stoica a prezentat noul echipament pentru sezonul 2022-2023. Sunt schimbări radicale faţă de ceea ce a îmbrăcat FCSB până acum.

Primul rând de echipament este roşu complet şi va fi purtat la meciurile de pe teren propriu.

Al doilea set de echipament este de culoare neagră şi va fi purtat la partidele din deplasare. Numerele sunt scrise cu bleu.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOILE ECHIPAMENTE!

Există şi un al treilea set de echipament, de culoare albastră, cu numerele scrise cu culoare portocalie.

”Vom avea sigla Peluzei Nord. Este gestul nostru prin care le mulţumim suporterilor pentru tot sprijinul. Doar cu ajutorul lor am putut să ne luptăm cu bugetul uriaş al CFR-ului. Acum avem şi VAR şi sperăm să jucăm finala campionatului, să nu o mai ratăm din cauza unui offside.

Echipamentul roşu este pentru meciurile de acasă, echipamentul albastru este pentru meciurile de acasă în cupele europene şi în Cupa României, iar echipamentul negru este cel de deplasare”, a comentat Mihai Stoica.

”Îmi plac echipamentele. Cel albastru şi cel roşu îmi plac cel mai mult. Ne-am pregătit bine, aşteptăm cu nerăbdare primele meciuri jucate în aceste echipamente”, a spus Florin Tănase.

FCSB şi-a prezentat şi noul sponsor oficial

Odată cu noul sezon al Superligii, FCSB are şi un nou sponsor oficial. Este vorba despre casa de pariuri Betano, care în sezonul trecut şi-a regăsit numele pe spatele tricourilor.

Acum, cei de la Betano au ales să treacă pe pieptul tricourilor, o mutare care îi va aduce FCSB-ului nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pe sezon.

FCSB a rămas fără sponsor oficial la mijlocul sezonului trecut, când City Insurance a intrat în faliment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare