Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica încinge derby-ul Rapid - FCSB: ”Peluza noastră o să domine Giuleştiul. Mai mari bucurii decât pe Giuleşti n-a mai avut nicăieri!” Reacţia lui Adrian Iencsi

MM Stoica încinge derby-ul Rapid - FCSB: ”Peluza noastră o să domine Giuleştiul. Mai mari bucurii decât pe Giuleşti n-a mai avut nicăieri!” Reacţia lui Adrian Iencsi

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a încins deja derby-ul Rapid - FCSB, meci care va fi programat pe 24 iulie, în Giuleşti, în etapa a doua a Superligii. Partida va fi transmisă de Orange Sport 1.

În noul sezon al Superligii, Rapid are un debut de coşmar. În prima etapă, giuleştenii o vor întâlni pe CFR Cluj, campioana României, în deplasare.

În etapa a doua, Rapid va juca împotriva rivalei FCSB, într-o partidă care se va disputa în Giuleşti. Iniţial, s-a discutat ca partida să se dispute pe National Arena, datorită capacităţii superioare, însă şefii clubului au decis ca derby-ul să se joace pe noul stadion din Giuleşti.

Mihai Stoica spune că aşteaptă cu nerăbdare această partidă şi este convins că ultraşii FCSB-ului vor domina atmosfera din Giuleşti, despre care se ştie că este electrizantă.

Mihai Stoica încinge derby-ul cu Rapid: ”Avem cea mai puternică peluză din ţară”

Derby-ul Rapid - FCSB se va juca pe 24 iulie, de la 21:30, în Giuleşti. Este un meci despre care Mihai Stoica spune că abia îl aşteaptă. Mai ales că suporterii FCSB-ului vor putea ocupa o peluză întreagă, în baza unei reciprocităţi între cele două cluburi.

În acea perioadă, Mihai Stoica se va afla la Timişoara, unde fiica sa, Teodora, va participa la un concurs, dar managerul general al FCSB-ului susţine că şi-a luat deja bilete la meci, pentru a ajunge la timp pe Giuleşti.

În platoul emisiunii s-a aflat şi Adrian Iencsi, unul dintre cei mai mari rapidişti. Fostul internaţional român a încercat să-i mai tempereze entuziasmul lui Mihai Stoica şi i-a transmis că suporterii Rapidului vor din nou la înălţime.

Mihai Stoica: Cred că au şanse mai mari în Giuleşti decât pe Arena Naţională.
Adrian Iencsi: Cu siguranţă...
Mihai Stoica: Nu ştiu ce să zic... Oare de ce? E presiune? Presiunea este pe ei, doar nu pe noi. Noi vom avea peluza întreagă şi peluza noastră este acum de departe cea mai puternică din ţară. Eu spun că peluza noastră o să domine Giuleştiul fără niciun fel de...
Adrian Iencsi: Bine, noi deja ne gândim acum la suporteri, la galerie.
Mihai Stoica: Da, da, da. Păi nu că presiune... Păi presiunea poate să o pună publicul, nu altcineva.
Silviu Tudor Samuilă: Adică tu crezi că o peluză o să cânte mai puternic decât un stadion întreg?
Mihai Stoica: Da, da, da...
Silviu Tudor Samuilă: Pentru că eu ce-am văzut în etapele astea, cât s-a jucat pe Giuleşti, s-a făcut zgomot ca lumea.
Adrian Iencsi: Nu, Mihai, o să fie foarte greu.
Mihai Stoica: Păi, a fost vreo peluză ocupată de echipa vizitatoare în Giuleşti?
Samuilă: Şi voi o să aveţi toată peluza?
Stoica: Da.
Samuilă: Nu doar un sector?
Stoica: Nu. Păi şi ei vor avea toată peluza, 8.000 de locuri, pe Arena Naţională.
Iencsi: O să vezi, că va fi...
Stoica: Ce să fie? Că nu are ce să fie, că suporterii cântă când văd echipa jucând.
Iencsi: Sunt de acord, dar oricum e mult mai bine decât dacă ai juca pe National Arena. La asta mă refer, e o diferenţă.
Stoica: 24 iulie, ora 21:30. Abia aştept.
Iencsi: Nu, dar cu siguranţă va fi un meci foarte intens şi foarte frumos în acelaşi timp. Va fi o atmosferă fantastică şi... contează, contează pentru Rapid.
Stoica: Şi eu care mă gândeam că nu o să ajung niciodată în Giuleşti. Că nu puteam să merg să văd Rapidul cu...
Samuilă: Eu mă bucur că se va juca în Giuleşti. Pentru că Rapid - Steaua, Rapid - FCSB ulterior, acolo se jucau. Nu pe National Arena. Pe National Arena se jucau în anii '80.
Stoica: Eu abia aştept. Abia aştept. Mai mari bucurii decât pe Giuleşti n-am avut nicăieri în lumea asta. Nu în ţară, în lume. Totul mi-a ieşit acolo. Cu Urziceniul am venit, 2-1, Unirea Urziceni campioană, hai noroc.
Iencsi: Chiar vreau să mă întâlnesc cu Mihai după această partidă (n.r. râde).
Stoica: Sunt acolo.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare