Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad a semnat un contract important de sponsorizare: ”Credem că viitorul va aduce rezultatele dorite de toţi”

UTA Arad a semnat un contract important de sponsorizare: ”Credem că viitorul va aduce rezultatele dorite de toţi”

UTA

Comentarii

Şefii celor de la UTA Arad au semnat un nou contract de sponsorizare pentru zona de pe pieptul tricourilor.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

UTA Arad încearcă să revină în fruntea fotbalului românesc, după două sezoane în care n-a prins play-off-ul. Şefii clubului caută să construiască un buget solid, care să permită clubului să aspire la mai mult.

Zilele trecute, oficialii celor de la UTA Arad au reuşit să semneze un nou contract de sponsorizare, pentru zona dedicată sponsorilor principali.

Contract important de sponsorizare semnat de UTA Arad

În ultima perioadă au apărut zvonuri că sponsorul princial al celor de la UTA Arad, Efbet, va renunţa la contract pentru a începe o colaborarea cu Petrolul Ploieşti, revenită în Liga 1.

Potrivit sportarad.ro, oficialii clubului au ajuns însă la o înţelegere cu casa de pariuri pentru continuare parteneriatului.

Şefii UTA-ei au semnat astfel un nou contract de sponsorizare cu Efbet, care va rămâne sponsor principal şi în sezonul care urmează:

”Suntem bucuroşi să anunţăm extinderea unui parteneriat important pentru club: grupul ”Efbet”, sponsor principal pe echipament, este alături de UTA şi în sezonul 2022-2023!

”Efbet” a venit lângă ”Bătrâna Doamnă” în vara anului 2020 şi de atunci s-a născut o colaborare bazată pe încredere reciprocă, corectitudine şi promptitudine.

Contribuţia partenerilor noştri a fost foarte importantă pentru rezultatele obţinute de club, iar fidelitatea a fost subliniată în noul acord de o majorare importantă a sumei prin care ”Efbet” susţine UTA în noul an competiţional.

Mulţumim pe această cale grupului ”Efbet”, credem că viitorul va aduce rezultatele dorite de toţi”, se arată în comunicatul oficial emis de UTA şi publicat de sportarad.ro.

Suma pe care Efbet o varsă în conturile clubului UTA Arad, în urma acestui parteneriat, nu este însă foarte mare. În cadrul vechiului parteneriat, Efbet a plătit 200.000 de euro pentru a-şi afişa sigla pe pieptul tricourilor.

Prin comparaţie, FCSB va primi 1,5 milioane de euro în urma noul contract de sponsorizare pe care l-a semnat tot cu o casă de pariuri, Betano.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare