Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ făcută de FCSB. Becali, negocieri intense cu un nou fotbalist străin: "Are calitate mare"

Ofertă de ULTIMĂ ORĂ făcută de FCSB. Becali, negocieri intense cu un nou fotbalist străin: "Are calitate mare"

FCSB

Comentarii

Billel Omrani s-a despărţit de CFR Cluj, iar acum a rămas liber de contract. Atacantul de 29 de ani este foarte aproape să semneze cu o nouă echipă.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

 

Rămas liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, BIllel Omrani negociază intens cu echipe din Turcia şi din Arabia Saudită. Konyaspor şi Al Faisaly sunt cele două cluburi care se luptă pentru aducerea atacantului cu origini franceze.

Conform presei din Turcia, Billel Omrani este foarte aproape să semneze cu Konyaspor, însă, înainte de a demara negocierile cu turcii, atacantul a fost ofertat şi de FCSB.

Prezenţi în studioul Orange Sport, Gigi Becali şi Mihai Stoica au discutat despre Omrani.

”Cred că mai mult a fost rezervă decât titular. Are mai multe meciuri ca rezervă. Avea calitate de alte campionate, dar parcă niciodată nu a arătat ce calitate avea el. Arăta doar jumătate din ce potenţial avea.

La voi, la FCSB, nu era rău acolo în dreapta. L-aş fi văzut în fotbalul vostru, jucător liber, calitate mare, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Reacţia lui Mihai Stoica nu a întârziat să apară: ”I-am făcut o ofertă normală. Nu aveam cum să oferim salariul pe care îl cerea”, a explicat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

  • 1,6 milioane de euro valorează Billel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României a cucerit Omrani alături de CFR Cluj

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare