Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acord cu "unii dintre principalii investitiori"! Încă o echipă printre forţe în vara schimbărilor din fotbalul românesc

Acord cu "unii dintre principalii investitiori"! Încă o echipă printre forţe în vara schimbărilor din fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

Este vara schimbărilor în fotbalul românesc, fără Dinamo Bucureşti, cu venirea lui Dan Şucu la Rapid Bucureşti şi cu noi parteneri în fotbalul autohton. Recent, noul partener al FCSB s-a lăudat ca fiind "unii dintre principalii investitiori", iar echipa a intrat într-un club select în Europa.

"Suntem unii dintre principalii investitiori în fotbal şi sport". FCSB, pe o listă selectă

Vineri, FCSB şi-a prezentat noul echipament de joc, în cadrul unui eveniment la care a fost prezentat oficial şi noul sponsor principal.

Dragoş Mândrescu, reprezentantul Betano, care va sta pe echipamentul de joc al FCSB, a lăudat compania pe care o reprezintă şi a subliniat investiţiile pe care la face în fotbalul românesc. 

Contractul de sponsorizare cu FCSB se ridică la peste un milion de euro, iar odată cu acesta FCSB a intrat într-un club select cu: Sporting Lisabona, Benfica, FC Porto, granzi din Grecia sau brazilienii de la Atletico Mineiro. 

"Suntem încântaţi să trecem parteneriatul la nivelul următor, să devenim parterenul principal al FCSB. În Portugalia, sponsorizăm Sporting, Benfica, Porto. În Brazilia, Atletico Mineiro. În Grecia, primele tei echipe. Vrem să fim parteneri pe termen lung, iar scopul e de a susţine fotbalul, de a creşte calitatea evenimentelor.

FCSB răspunde valorilor noastre, performanţă, avem un spirit tânăr şi susţinem echipele care au suflu competiţional. 

Suntem unii dintre principalii investitiori în fotbalul şi sportul românesc. Avem şi Universitatea Craiova, începând de anul ăsta suntem sponsorii principali ai Cupei României, unde suntem naming partner. Se va numi Cupa României Betano. 

Putem vorbi de şapte cifre, da (n.r. - la contractul cu FCSB). (n.r. - E cel mai mare contract din liga 1?) Da, putem spune că da", a declarat reprezentantul noului partener al FCSB. 

Apoi, cuvântul a fost luat şi de managerul general al FCSB, Mihai Stoica, cel care a fost întrebat dacă semnarea noului contract a dus şi la creşterea bugetului pentru Superligă. 

Totuşi, oficialul FCSB a transmis că echipa finanţată de Gigi Becali nu se poate apropia de CFR Cluj, care conduce la acest capitol, deşi are o datorie care se apropie de 30 de milioane de euro. Cea mai mare parte din această sumă e reprezentată de datorii către acţionari. 

"Nu, nu (n.r. - bugetul pentru Superligă n-a crescut). Preferăm să creştem jucători români şi tineri, decât să aducem fotbalişti trecuţi de 30 de ani, care să aibă salarii foarte mari. Nu ne-am propus să ajungem la bugetul CFR-ului. Noi nu vrem să dispărem, pentru că avem prea mulţi suporteri. De 30 de ani lucrez în fotbal, iar acesta e cel mai reuşit tricou", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

  • Tot în această perioadă, principalul eşalon din fotbalul românesc a devenit Superliga, în urma unui parteneriat încheiat cu Superbet.
 
  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: fcsbbetanofcsb echipament nougigi becalisponsor fcsb 

viewscnt
Articole similare