Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, pe punctul de a transfera încă un titular în Italia! E primul pe listă şi negocierile au avansat | ULTIMA ORĂ

U Craiova, pe punctul de a transfera încă un titular în Italia! E primul pe listă şi negocierile au avansat | ULTIMA ORĂ
Comentarii

Publicaţii din Sicilia anunţă că Universitatea Craiova ar putea trimite încă un fotbalist în Italia, după transferul lui Valentin Mihăilă la Parma.

Încă un fotbalist de la U Craiova s-ar putea transfera în Italia

Lotul pe care Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu l-au alcătuit în ultimele sezoane n-a reuşit să câştige titlul în România, dar la nivel individul oltenii stau bine. Printre remarcaţi se numără Andrei Ivan sau Jovan Markovic, care, dacă ar fi vânduţi, ar aduce o sumă importantă în contul clubului. 

Totuşi, presa din Italia scrie despre un alt titular de care Laszlo Balint s-ar putea despărţi în această vară. 

Palermo.repubblica.it anunţă că echipa din Serie B, Palermo, este în căutarea unui portar, după ce titularul s-a despărţit de echipă. 

Sursa citată susţine că echipa care a revenit din subsolul fotbalului italian îl are pe listă pe italianul Mirko Pigliacelii, care a recunoscut, în trecut, că ar fi dispus să revină în fotbalul din ţara natală. 

Ilovepalermocalcio.com aminteşte că Pigliacelli mai are un an de contract cu Universitatea Craiova, dar fotbalistul ar fi dispus să discute cu şefii de pe "Ion Oblemenco", pentru a ajunge la o înţelegere ca să fie lăsat să se transfere, în cazul în care ar fi de acord cu oferta clubului Palermo. 

Universitatea Craiova l-ar putea vinde acum pe titularul din poartă sau l-ar putea pierde gratis în vara următoare, în cazul în care nu ar ajunge la un acord privind prelungirea. 

Informaţii despre posibilul transfer al lui Pigliacelli au fost oferite şi de Tuttob.com. Jurnaliştii scriu că primele contacte au avut loc deja şi s-a negociat plecarea la Palermo. "E nevoie de răbdare. Pigliacelli e primul pe lista lui Palermo", susţine sursa citată. 

Ajuns în 2018 la Universitatea Craiova, Pigliacelli a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei şi a strâns 165 de meciuri şi un gol marcat din penalty, într-un derby cu FCSB. 

În această vară, Universitatea Craiova i-a transferat pe Raul Silva şi Ivan Martic şi a renunţat la Marius Constantin, Ovidiu Bic, Atanas Trică, Conte, Borţa şi Lyes Houri. 

Afla mai multe despre: mirko pigliacellimirko pigliacelli palermopalermotransfer mirko pigliacellitransferuri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare