Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, sigur pe el după ce a câştigat încă o medalie de aur la Bucureşti: ”Chiar dacă m-am obişnuit, e ceva special!”

David Popovici, sigur pe el după ce a câştigat încă o medalie de aur la Bucureşti: ”Chiar dacă m-am obişnuit, e ceva special!”

Alte sporturi

Comentarii

Sportivul David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de Nataţie pentru juniori de la Bucureşti în proba de 50 metri.

Popovici a terminat cursa în 20 de secunde şi 16 sutimi. România a mai obţinut cinci medalii la CE de nataţie pentru juniori: aur la 200 m liber masculin prin David Popovici, aur la ştafetă masculin 4x100 m liber şi argint la ştafetă combinată 4x100 m liber, Bianca Costea, argint la 50 metri liber şi Vlad Stancu, aur la 1500 metri masculin.

Vineri după-amiază, David a dat un nou recital la ediţia cu numărul 49 a Campionatului European de înot pentru juniori şi a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, după o cursă extrem de spectaculoasă.

Este a patra medalie pentru David Popovici la această ediţie a Campionatului European de înot pentru juniori. El a mai cucerit aurul la 200 m liber şi cu ştafeta de 4x100 m liber masculin şi argintul cu ştafeta combinată de 4x100 m liber.

După o nouă performanţă, David Popovici a oferit o primă reacţie. Sportivul a spus că s-a obişnuit, dar de fiecare dată este ceva special. 

”Chiar dacă m-am obişnuit, e ceva special!”

”Chiar dacă m-am obişnuit, e ceva special de fiecare dată. Ce mănânc? Multe şi sănătos. Mă voi premia poate după tot concursul. Nu ştiu cu ce, va trebui să-mi dau seama atunci. Mai am doar o probă, posibil şi ştafeta, nu ştiu încă sigur, dar e un tur de forţă, am concurat în fiecare zi şi trebuie să mă obişnuiec pentru că voi face asta şi la nivel mult mai înalt.

Trebuie să câştig experienţă şi să pot fi la nivel cu ceilalţi sportivi care pot face calificări, ştafetă, alte probe, una după alta. Nu promit nimic, pentru că vreau ca lumea să stea cu sufletul la gură, însă o să termin cele două lungimi de bazin cât de repede o să pot.

Proba mea preferată e 200 liber, dar cu asemenea tribună, cred că lumea trăieşte mai mult cu mine, pentru că nu îşi dă seama cine câştigă. Oricine s-ar încărca, cred că şi voi, şi arbitrii, sper că toată lumea are pielea de găină, ca şi mine. E un sentiment de neegalat, de nedescris”, a spus David Popovici.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

Afla mai multe despre: david popovici-bucureşti- nataţie 

viewscnt
Articole similare