Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Pelici, OUT de la CS Mioveni! Explicaţia clubului: ”E nevoie de o schimbare la echipă”

OFICIAL | Alexandru Pelici, OUT de la CS Mioveni! Explicaţia clubului: ”E nevoie de o schimbare la echipă”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a început foarte slab acest sezon, cu 5 înfrângeri şi o remiză, lucru care i-a semnat sentinţa lui Alexandru Pelici.

OFICIAL | Alexandru Pelici, OUT de la CS Mioveni! Explicaţia clubului: ”E nevoie de o schimbare la echipă”

CS Mioveni e ultima clasată în Liga 1, fără victorie după primele şase etape, iar antrenorul Alexandru Pelici (48 de ani) a plătit. Antrenorul a fost demis, azi, de la echipă.

”Clubul nostru s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă.

Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru.

Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât şi antrenorului Pelici, în activitatea următoare!

Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunţat în perioada următoare”, se arată în comunicatul clubului. 

Alexandru Pelici pleacă de la CS Mioveni, după ce a condus echipa în nu mai puţin de 69 de partide. Tehnicianul îşi încheie mandatul cu 21 de victorii, 23 de remize şi 25 de înfrângeri. Antrenorul a ajuns la formaţia piteşteană în luna octombrie a anului 2020, acesta reuşind să promoveze echipa în prima divizie, dar şi să o menţină în primul eşalon.

Stoican, prima variantă după demiterea lui Pelici

Favorit să-l înlocuiască pe Pelici este Flavius Stoican, conform Gsp.

Ultima experienţă a tehnicianului de 45 de ani a fost la Dinamo, între decembrie 2021 şi martie 2022. În opt meciuri disputate, ”câinii” au obţinut o singură victorie, două remize şi cinci eşecuri.

De la startul noului sezon, doi antrenori nu se mai regăsesc pe băncile echipelor cu care au început campionatul: Toni Petrea (FCSB) şi Laszlo Balint (Universitatea Craiova).

Flavius Stoican a mai pregătit-o pe CS Mioveni, în perioada octombrie 2012 - martie 2013, fiind la conducerea băncii tehnice în 17 meciuri.

Afla mai multe despre: alexandru pelicics mioveni 

viewscnt
Articole similare