Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, aproape de revenirea în Superligă. Încă un club se pregăteşte să îşi demită antrenorul

Flavius Stoican, aproape de revenirea în Superligă. Încă un club se pregăteşte să îşi demită antrenorul

Fotbal intern

Comentarii

Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, poate reveni la conducerea tehnică a unei formaţii din Superligă.

CS Mioveni a avut un start dezastruos de sezon. După şase etape scurse din Superligă, formaţia argeşeană este pe ultimul loc, fără nici o victorie şi cu un singur punct (1-1 cu FCSB).

Astfel, aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de acest fel, cel care plăteşte ”nota” este antrenorul.

Flavius Stoican, aproape de revenirea în Superligă. Încă un club se pregăteşte să îşi demită antrenorul

Alexandru Pelici poate fi demis oricând în perioada următoare. Chiar el a confirmat faptul că se aşteaptă oricând să fie dat afară.

Alexandru Pelici a fost instalat la CS Mioveni în octombrie 2020. În acel sezon a reuşit promovarea în primul eşalon, iar în următorul a menţinut echipa la nivelul primei ligi.

Totuşi, rezultate nesatisfăcătoare pot duce la demiterea acestuia de la clubul din Mediaş. Favorit să-l înlocuiască pe Pelici este Flavius Stoican, conform Gsp.

Ultima experienţă a tehnicianului de 45 de ani a fost la Dinamo, între decembrie 2021 şi martie 2022. În opt meciuri disputate, ”câinii” au obţinut o singură victorie, două remize şi cinci eşecuri.

De la startul noului sezon, doi antrenori nu se mai regăsesc pe băncile echipelor cu care au început campionatul: Toni Petrea (FCSB) şi Laszlo Balint (Universitatea Craiova).

Flavius Stoican a mai pregătit-o pe CS Mioveni, în perioada octombrie 2012 - martie 2013, fiind la conducerea băncii tehnice în 17 meciuri.

Alexandru Pelici, la finalul derby-ului CS Mioveni - FC Argeş 0-1

”Dacă se consideră că e mai bine să se schimbe antrenorul, asta e viaţa noastră. Nu am discutat încă despre asta, dar trebuie să luăm în calcul orice situaţie”, a declarat Pelici, după meci.

Afla mai multe despre: cs miovenipelicistoican 

viewscnt
Articole similare