Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul joc pentru Pelici la Mioveni? Antrenorul ”lanternei roşii” din Superligă ”dă din casă”: ”Asta e viaţa noastră”

Ultimul joc pentru Pelici la Mioveni? Antrenorul ”lanternei roşii” din Superligă ”dă din casă”: ”Asta e viaţa noastră”

CS Mioveni

Comentarii

Alexandru Pelici a tras concluziile după eşecul suferit de CS Mioveni în derby-ul cu FC Argeş, scor 0-1, în etapa a şasea din Superligă.

CS Mioveni rămâne astfel pe ultimul loc în clasament, cu doar un singur punct acumulat în primele şase etape, cel cu FCSB.

La finalul partidei, una ce a fost întreruptă peste zece minute din cauza problemelor tehnice ale sistemului VAR, Alexandru Pelici a reacţionat.

Ultimul joc pentru Pelici la Mioveni? ”Asta e viaţa noastră”

Antrenorul formaţiei CS Mioveni este dezamăgit că elevii săi fac greşeli în fiecare meci şi a vorbit despre posibila sa demitere de la echipă.

”Era mai echitabil să se termine egal. Am făcut o greşeală, am fost taxaţi, asta este. Nu reusim să facem puncte. Suntem tot acolo. Trec etapele şi nu reuşim. 

Din păcate facem greşeli la fiecare joc, câte un jucător greşeşte şi ne costă puncte.

Şi cu VAR-ul nu ştiu dacă nu a fost gol pentru noi la acea lovitură liberă. Până nu e ceva clar, nu putem să ne pronunţăm 

Dacă se consideră că e mai bine să se schimbe antrenorul, asta e viaţa noastră. Nu am discutat încă despre asta, dar trebuie să luăm în calcul orice situaţie”, a declarat Pelici, după meci.

Afla mai multe despre: miovenipelici 

viewscnt
Articole similare