Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş a durat 106 minute! Problemele cu sistemul VAR au întrerupt derby-ul minute în şir

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş a durat 106 minute! Problemele cu sistemul VAR au întrerupt derby-ul minute în şir

Superliga

Comentarii

Derby-ul local dintre CS Mioveni şi FC Argeş, disputat în etapa a şasea din Superligă, a fost marcat de lungi momente de întrerupere cauzate de sistemul VAR.

În partida de deschidere a rundei a şasea din Superligă s-au întâlnit rivalele locale CS Mioveni şi FC Argeş.

După o primă repriză anostă, în care au lipsit fazele de poartă, unicul gol a fost marcat de FC Argeş, după primele zece minute de la startul reprizei secunde, prin Garita.

Totuşi, meciul, spre finalul său, a fost întrerupt momente bune. Acelaşi Garita, atacantul oaspeţilor, a mai introdus o dată mingea în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş a durat 106 minute! Problemele cu sistemul VAR au întrerupt meciul zece minute

Faza a fost totuşi verificată la VAR. Dar această verificare a durat parcă la nesfârşit, deoarece jocul a fost întrerupt minute în şir, peste opt.

Odată ce verificarea a luat sfârşit şi sistemul VAR a confirmat decizia brigăzii conduse de Adrian Cojocaru, partida s-a reluat în minutul 90+2, după întreruperea din minutul 83.

Iniţial, s-au arătat doar patru minute de prelungiri, dar meciul s-a terminat în minutul 90+11.

Un moment asemănător de întrerupere al meciului a avut loc şi în finalul primei reprize, atunci când un posibil gol al gazdelor a fost de asemenea analizat de arbitri din cabina VAR, iar repriza a fost prelungită cu cinci minute.

În total, meciul, care în mod optim şi teoretic ar trebui să dureze 90 de minute de joc, a luat sfârşit după 106 minute.

Afla mai multe despre: cs mioveni fc argessuperligavar 

viewscnt
Articole similare