adplus-dvertising
You are here:

Ce a făcut Gigi Becali într-un studio de televiziune: ”Am fost şocat”

Ce a făcut Gigi Becali într-un studio de televiziune: ”Am fost şocat”

Special

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă a povestit în cadrul podcastului Orange Sport, ”1 la 1”, cu Mircea Meşter, despre un episod pe care l-a trăit cu Gigi Becali în studioul unei televiziuni.

În cadrul podcastului Orange Sport, Mircea Meşter l-a avut invitat pe Silviu Tudor Samuilă, moderator şi comentator Orange Sport.

Unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti din România, Silviu Tudor Samuilă a povestit despre ce s-a întâmplat când l-a avut pentru prima dată în carieră invitat pe Gigi Becali într-un studio TV.

Cum s-a manifestat Gigi Becali într-un studio TV: ”Era un rol pe care-l juca”

Silviu Tudor Samuilă este unul dintre cei mai reputaţi jurnalişti din România. Cu o vastă experienţă, este printre cele mai cunoscute vedete din televiziunile de sport din România.

Silviu Tudor Samuilă a fost invitatul lui Mircea Meşter în episodul cu numărul 3 din podcastul Orange Sport, ”1 la 1”.

Degajat, el s-a deschis în faţa spectatorilor şi a povestit lucruri mai puţin cunoscute din viaţa şi cariera sa. De asemenea, a răspuns deschis provocărilor lansate de Mircea Meşter.

Una dintre întrebările pe care Mircea Meşter i le-a adresat a fost despre cel mai dificil invitat pe care l-a avut în studio.

Silviu Tudor Samuilă a povestit despre momentul în care l-a avut pentru prima dată invitat pe Gigi Becali. S-a întâmplat în urmă cu mulţi ani, când actualul moderator şi comentator Orange Sport era la începutul carierei în televiziune.

Tudor Samuilă spune că a rămas atunci foarte surprins de cum se putea transforma Gigi Becali atunci când nu mai era în direct:

”L-am avut în studio pe Gigi Becali... Prima dată când l-am avut în studio am fost şocat. Eram şi foarte tânăr, era în 2007, aveam 27 de ani. Sau chiar mai devreme, în 2005.

Nu ştiu ce se întâmplase. Şi a început să facă gălăgie, scandal: ”aa, că mă fură, că nu ştiu ce”. Şi îi zic: ”şi acum trebuie să luăm o pauză publicitară”. Şi brusc se calmează.

Adică era un rol pe care-l juca, făcea ca toate alea, după care brusc se calma”
, a povestit Silviu Tudor Samuilă.

viewscnt
Articole similare