Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul agresat de Papp, acuzaţii grave în presa din Israel: ”A jucat murdar”. Ce s-a întâmplat pe tunelul de la vestiare

Jucătorul agresat de Papp, acuzaţii grave în presa din Israel: ”A jucat murdar”. Ce s-a întâmplat pe tunelul de la vestiare
Comentarii

Itay Shechter, jucătorul din cauza căruia Paul Papp a fost eliminat pe tuneulul de la vestiare, a vorbit în presa din Israel despre incidentul de pe tunel.

Paul Papp a făcut un gest necugetat pe tunelul de la vestiare, în pauza meciului dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1.

Fundaşul în vârstă de 32 de ani şi-a agresat un adversar şi Universitatea Craiova a fost astfel nevoită să joace în repriza a doua în 10 oameni.

Ce spune jucătorul din cauza căruia Paul Papp a fost eliminat: ”Am mers să-l avertizez”

Universitatea Craiova a făcut un meci bun cu Hapoel Beer-Sheva, însă, pentru partea a doua, calculele le-au fost încurcate de Paul Papp.

Pe tunelul care duce la vestiare, fostul internaţional român şi-a agresat un adversar, arbitrul a surprins incidentul şi i-a arătat cartonaş roşu.

Jucătorul agresat este atacantul Itay Shechter. Jucătorul în vârstă de 35 de ani a povestit în presa din Israel cum a pornit incidentul dintre el şi Paul Papp.

Itay Shechter susţine că Paul Papp a avut un joc dur în prima repriză şi i-ar fi înjurat pe jucătorii lui Beer-Sheva. La pauză, Shechter spune că a mers să-i ceară lui Paul Papp să renunţe la intervenţiile dure.

Fundaşul Universităţii Craiova a reacţionat însă nervos, l-a împins pe Shechter, care susţine că Papp a continuat să-şi înjure adversarii chiar şi după ce a primit cartonaş roşu:

”Pe tot parcursul meciului a jucat foarte murdar şi i-a înjurat pe jucătorii noştri. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu.

N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri”, a spus Itay Shechter pentru israelhayom.co.il.

Pe de altă parte, Andrei Ivan susţine că Itay Shechter ar fi fost agresiv şi l-a provocat astfel pe Paul Papp. Însă arbitrul meciului a văzut doar momentul în care Papp şi-a împins adversarul:

 ”La pauză a fost călcat pe tunel şi tot el a luat roşu. Nu înţeleg cum se poate aşa ceva, dar e posibil orice”, a spus Andrei Ivan după meci.

Afla mai multe despre: papp 

viewscnt
Articole similare