Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, discurs manifest la adresa conducătorilor fotbalului românesc. Patronul vrea să amâne următorul meci din campionat pentru a pregăti partida cu Viking: ”Te dăm afară. Nu ai cum!”

Gigi Becali, discurs manifest la adresa conducătorilor fotbalului românesc. Patronul vrea să amâne următorul meci din campionat pentru a pregăti partida cu Viking: ”Te dăm afară. Nu ai cum!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii după meciul pierdut cu Viking de pe Arena Naţională.

MM Stoica a precizat ieri că norvegienii şi-au amânat meciurile din ultimele două săptămâni pentru a pregăti partida. FCSB a încercat să facă acelaşi lucru, dar nu a fost posibil. Becali a vorbit despre acest subiect. 

El susţine că de această dată, LPF nu mai poate respinge cererea. Becali a dezvăluit că şi celelalte echipe româneşti din Conference League vor să îşi amâne următor meci din Super Ligă. 

Becali susţine că trebuie să se facă asta pentru a arăta că fotbalul românesc este susţinut. El a avut un discurs manifest şi a spus că Gino Iorgulescu, şeful de la LPF, ar putea să fie dat afară, dacaă cererea celor 3 echipe nu este acceptată. 

”Te dăm afară. Nu ai cum!”

”A făcut şi CFR şi Craiova să amâne meciul. Este inadmisibil. Toată ţara este împotriva lui Gino Iogulescu. Cine ţine fotbalul, CFR, FCSB, Craiova, care face spectacol. Dacă astea sunt cele mai bune echipe din România. Tu nu le amâni. Păi, du-te, bă, la Târgovişte, să te ţină ei şi cu Botoşaniul. Sau îi e frică de Rapid şi de Mititelu. Păi, du-te, bă, la asta. Dacă Liga e Liga. Ei fac regulamentul.

Aici nu facem pentru unul, facem pentru fotbal. Tu faci regulamentul pentru fotbal. Liga face. Eu cred că nu mai pot refuza. Nu au cum să nu amâne. E tot fotbalul împotriva lui. Păi, dacă noi te-am pus pe tine în fruntea fotbalului românesc. Nu se poate. Te dăm şi afară dacă tu nu ne ajuţi”, a spus Gigi Becali, la ProArena. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-lpf 

viewscnt
Articole similare