Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali după ce FCSB a luat bătaie de la Viking: ”În 20 de ani nu am văzut o echipă aşa slabă! Aşa a vrut Dumnezeu!”

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali după ce FCSB a luat bătaie de la Viking: ”În 20 de ani nu am văzut o echipă aşa slabă! Aşa a vrut Dumnezeu!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii după ce FCSB a pierdut în faţa celor de Viking.

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League. FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. 

Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

Chiar dacă echipa lui a fost învinsă de norvegieni, Gigi Becali a avut o reacţie incredibilă. Patronul FCSB susţine că bucureştenii vor obţine calificarea. De asemenea, latifundiarul din Pipera spune că nu are emoţii, deoarece el nu a văzut în 20 de ani o echipă aşa slabă cum este cea a celor de la Viking. 

”În 20 de ani nu am văzut o echipă aşa slabă! Aşa a vrut Dumnezeu!”

”E foarte bine. Chiar dacă am mâncat bătaie, totul e clar. Nu am emoţii. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră nu ne calificăm. Asta nu este o echipă care să ne bată.

Eu nu am văzut de 20 de ani aşa o echipă slabă, în cupele europene. Nu am văzut. Păi, Saburtalo pasa. Se întâmplă că aşa a vrut Dumnezeu.

Nu îmi fac nicio problemă. Nu are cum o echipă ca să reziste 90 de minute fără vârf. Regret că am luat primul gol, nu pe al doilea. Ei când pasează, pasează în afară. Eu zic ca şi acum. Nu suntem asiguraţi, dar cred că ne vom califica”, a spus Gigi Becali la PRO Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-viking-becali 

viewscnt
Articole similare