Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Cererea lui Gigi Becali a fost aprobată. FCSB, CFR şi Craiova nu vor juca în această etapă din Superligă! Comunicatul LPF

Ultimă oră! Cererea lui Gigi Becali a fost aprobată. FCSB, CFR şi Craiova nu vor juca în această etapă din Superligă! Comunicatul LPF

Breaking News

Comentarii

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au făcut o cerere pentru a-şi amâna meciurile din Superligă pe care ar fi trebuit să le joace în acest weekend.

MM Stoica a precizat ieri că norvegienii şi-au amânat meciurile din ultimele două săptămâni pentru a pregăti partida. FCSB a încercat să facă acelaşi lucru, dar nu a fost posibil. FCSB a făcut o cerere pentru a-şi amâna meciul, iar Becali a dezvăluit că şi celelalte echipe româneşti din Conference League vor să îşi amâne următorul meci din Superligă.

Acum, cererea a fost acceptată de LPF, iar cele 3 echipe româneşti care sunt implicate în Conference League nu vor disputa meciuri în acest weekend. Reprogramarea partidelor din etapa cu numărul 6 va fi făcută în funcţie de rezultatele care se vor înregistra în competiţia europeană. 

FCSB ar fi trebuie să joace în Superligă cu liderul campionatului, FC Botoşani. CFR Cluj o va înfrunta pe FC Hermannstadt, iar Universitatea Craiova ar fi trebuit să se confrunte cu Chindia Târgovişte. 

Comunicatul LPF

”Liga Profesionistă de Fotbal sprijină, cu tot ce este posibil, parcursul celor trei echipe angrenate în lupta pentru calificarea în grupele UEFA Conference League. În urma discuţiillor purtate cu reprezentanţii cluburilor şi ai partenerului media, LPF a decis amânarea unor partide din etapa a 6-a.

Astfel, meciurile FC Hermannstadt – CFR 1907 Cluj, AFC Chindia Târgovişte şi FC Botoşani – FCSB, care urmau să se dispute duminică, 21 august, vor fi reprogramate la date şi ore care va fi comunicate ulterior, cel mai probabil în intervalul 24-25 septembrie”, a fost comunicatul LPF.

Gigi Becali, discurs manifest la adresa conducătorilor fotbalului românesc

”A făcut şi CFR şi Craiova să amâne meciul. Este inadmisibil. Toată ţara este împotriva lui Gino Iogulescu. Cine ţine fotbalul, CFR, FCSB, Craiova, care face spectacol. Dacă astea sunt cele mai bune echipe din România. Tu nu le amâni. Păi, du-te, bă, la Târgovişte, să te ţină ei şi cu Botoşaniul. Sau îi e frică de Rapid şi de Mititelu. Păi, du-te, bă, la asta. Dacă Liga e Liga. Ei fac regulamentul.

Aici nu facem pentru unul, facem pentru fotbal. Tu faci regulamentul pentru fotbal. Liga face. Eu cred că nu mai pot refuza. Nu au cum să nu amâne. E tot fotbalul împotriva lui. Păi, dacă noi te-am pus pe tine în fruntea fotbalului românesc. Nu se poate. Te dăm şi afară dacă tu nu ne ajuţi”, a spus Gigi Becali, la ProArena. 

Afla mai multe despre: superligă-fcsb-craiova-cfr 

viewscnt
Articole similare