Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui David Miculescu l-a enervat pe Nicolae Dică după eşecul cu Viking: ”Mă aşteptam să nu spună treaba asta!”

Declaraţia lui David Miculescu l-a enervat pe Nicolae Dică după eşecul cu Viking: ”Mă aşteptam să nu spună treaba asta!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

La finalul meciului, David Miculescu a declarat că FCSB va reuşit să întoarcă rezultatul în retur şi că FCSB se va califica în grupele Conference League în premieră. La conferinţa de presă care a avut loc după meci, Dică a aflat de decalaraţiile fostului jucător de la UTA. Dică a fost iritat de ce a auzit. 

”Mă aşteptam să nu spună treaba asta!”

”Consider că acest joc nu trebuia să-l pierdem. Cam atât au făcut cei din Norvegia, pentru că în rest s-au apărat. Am prins şi un portar în formă bună. Am făcut două greşeli mari, sunt ghinionist eu. 

Ei au prima şansă, dar am încredere în băieţii mei. Va trebui să dăm mult mai mult, să fim mai concreţi în ultimii 25 m. Mă aşteptam să nu spună treaba asta. Am vorbit cu jucătorii în vestiar, trebuie să avem încredere, ne jucăm şansa”,  a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă. 

Ce a spus David Miculescu

”Ne aşteptăm la un meci tare în retur. Noi mergem cu acest moral că ne vom califica şi 100% mergem mai departe în grupe. Nicolae Dică ne-a încurajat, ne-a spus şi Mister că ne vom califica şi vom vedea ce va fi joia viitoare. Credem şi ne vom califica 100%”, a spus David Miculescu, la PRO ARENA.

Afla mai multe despre: fcsb-viking-dică-miculescu 

viewscnt
Articole similare